Kirkolliset

Mahdollisuus Muutokseen -Kahvila auki to-pe klo 12-18 ja la 10-13 viimeisen kerran. Ilmainen tarjoilu.

Perjantai 20.4.

Miesten saunailta Rajavuoressa klo 18. Vieraana Jarkko Rintaluoma. Hartaus Eino Rauha. Sauna klo 17. Tervetuloa.

Lauantai 21.4.

Mahdollisuus Muutokseen -päättäjäiset Nuorisoseuralla klo 18. Musiikissa Maria Laakso, Juha Kalliokoski, muutoskertomuksia, puheita Raimo Rahnasto, Pauli Heikinmäki, Marja-Liisa Mäki.

Sunnuntai 22.4.

Partiomessu kirkossa klo 10. Partiomessun lauluja ja tuttuja virsiä, partiolaiset avustavat. Marja-Liisa Mäki, Johanna Ristolainen, Lapsikuoro. Partiolaisten ohjelma jatkuu seurakuntatalolla.

Tiistai 24.4.

Ateriapalvelu ja päivähartaus klo 12 seurakuntatalolla. Aterian hinta 6e. Mukana Anne Visser-Keltto.

Torstai 26.4.

Valoa kohti -konsertti kirkossa klo 19. Esiintymässä: Veikko Siponkoski, Harri Risku ja Samuli Pernaa, Anna Hytönen, Kirkkokuoro, Johanna Ristolainen. Vapaa pääsy. Ohjelma 5€ Yhteisvastuun hyväksi.

Perjantai 27.4.

Veteraanipäivän ehtoollishartaus kirkossa klo 11, Marja-Liisa Mäki, Johanna Ristolainen. Ruoka ja ohjelma jatkuu seurakuntatalolla.

Sanan ja rukouksen ilta kirkossa klo 18, Heikki Hilvo.

Sunnuntai 29.4.

Konfirmaatiomessu kirkossa klo 10.

Uusheräyksen seurat Siljanderilla klo 14 (Valioontie 231). Veli Siljander ja Arto Lehtineva.

PÄIVÄKERHOIHIN ilmoittautuminen 4.5. mennessä!  Lomakkeita on saatavilla kirkkoherranvirastolla.

Kuollut:

Tauno Johannes Rintamäki 79 v.

Jarmo Juhani Kaisla 66 v.

NUORET

Ke 25.4. Nuortenmessu Pikkukirkossa klo 18.

Aukioloajat

Kirkkoherranvirasto palvelee ma 9.00 - 13.00, 15.00 - 17.00 ja ti-pe 9.00 - 13.00
Puhelin: (06) 477 7700
Osoite: Laihiantie 29, 66400 Laihia