Harrastetila

Hoppis

Pauhunevantie 9, 66400 Laihia

Harrastetila Seurakunnan harrastetilat valmistuivat syyskuussa 2010 aivan Laihian keskustan tuntumaan. Harrastetiloissa on liikuntahalli, jossa järjestetään seurakunnan sähly- ja muita liikuntakerhoja. Tilassa pidetään myös seurakunnan päiväkerhoja. Talon toisessa päässä on pienoissähköautorata. PSA-kerhoilla on pitkät perinteet Laihian seurakunnan isä-poikatoiminnassa. Tähän rakennukseen on sijoitettu myös hautausmaatyöntekijöiden taukotila.
Harrastetilaa on mahdollista vuokrata yksityiseen käyttöön, esimerkiksi jumppa- tai sählyvuoroiksi tai vaikkapa lasten synttärijuhliin. Hoppikselta löytyvät varusteet sählyn ja sulkapallon pelaamiseen sekä erikokoisia palloja erilaisiin pallopeleihin.  Varaukset kirkkoherranvirastosta, p. (06) 477 7700. Tilavuokra on 10 € /h.

Pauhunevantie 9, 66400 Laihia

Sählykerho

Kaikille alakouluikäisille tytöille ja pojille avoin sählykerho. Voit lainata sählymailan Hoppikselta.

Pauhunevantie 9, 66400 Laihia

Leikki- ja liikuntakerho

Leikki- ja liikuntakerho 1.-3. -luokkalaisille tytöille ja pojille Hoppiksella.