Su 11.9. klo 15 lastenkonsertti kirkossa. Jukka Salminen esiintyy.

Ma 12.9. klo 11- soppaa tarjolla K-market Pirkan ja S-marketin edessä. Seurakunnan työntekijöitä ja luottamushenkilöitä tavattavissa klo 17 saakka. Soppaa jaossa niin kauan kuin riittää.

Ti 13.9. klo 12-14  seurakunnan uusien nettisivujen esittelyä Laihian kirjastolla

klo 18 prof. Kari Uusikylä luento Laihian kirkossa aiheesta "Miten tuen lasta ja nuorta hyvään elämään". Kahvit klo 17.30 alk.

Ke 14.9. klo 18 kirkkokuoron konsertti Laihian kirkossa

To 15.9. AVOIMET OVET klo 18-20:

- rukousalttarit kirkossa, musiikkia, hiljaisuutta. Pappi tavattavissa. Lyhyt opastus klo 18 ja 19.30.

- pikkukirkossa kuvia, hartaus, video ym. ohjelmaa lapsille, lastenohjaajat paikalla

- kirkkoherranvirastolla klo 18 opastusta sukututkimuksesta

- Meijerillä hengellinen karaoke, tule laulamaan

- Meijerillä kahvila: kahvia ja pullaa eurolla ja työntekijöitä juttuseurana

- diakoniatyön kirppis Meijerillä vaatevarastolla, pikkutavaraa myydään diakoniatyön hyväksi, maksu omantunnon mukaan. Voit myös lahjoittaa käyttötavaraa diakoniatyölle.

- uuden seurakuntatalon piirrustukset esillä Meijerillä

- avoin nuortenilta Meijerin yläkerrassa

- harrastetila Hoppiksella PSA-autoradan esittely. Kerhon vetäjät esittelevät.

- liikuntatuokio harrastetila Hoppiksen salissa. Vetäjänä Miia Alasaari. Os. Pauhunevantie 9A.

Pe 16.9. Lähetysnäyttely seurakuntatalolla klo 11-13 ja 17-19. Aiheena Kenia.

La 17.9. Hautausmaakierros klo 13 kirkkopihassa ja Napuen puistossa. Salme Salovaara.

Su 18.9. Juhlamessu vanhan kaavan mukaan kirkossa. Eino Rauha ja Marja-Liisa Mäki. Juhla seurakuntatalolla. Kakkukahvit ja ohjelmaa.

JATKOT:

La 24.9. Rentoa ja mukaansatempaava Majataloilta klo 18 Laihian kirkossa. Et Cetera-kuoro, isäntänä Pekka Simojoki, puhujana evankelista Ilkka Puhakka.

TERVETULOA

Kirkkokuoron konsertti juhlaviikolla

Sopanjakoa torilla juhlaviikolla
Pitkään seurakuntaa palvelleille luottamushenkilöille jaettiin kunniamerkkejä juhlaviikolla.

Seurakunnan laulutervehdys Toiskan palvelukodilla.

Lauluporukka kävi myös terveyskeskuksen vuodeosastolla, Mikintuvalla, Ryhmäkodilla ja Isootuvalla ilahduttamassa asukkaita.