Lapsi- ja perhetyö

Seurakunnan lapsi- ja perhetyössä kohdataan perheitä heidän omissa elämäntilanteissaan ja tuetaan koteja kasteopetuksen antamisessa.

Suojelusenkelit
Omat suojelusenkelit

Kerhot lapsille ja aikuisille

Perhepiiri ja avoin päiväkerho ovat avoimia kaikille aikuisille ja lapsille. Niihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Perhepiiri on vauvojen ja pienten lasten, heidän vanhempiensa ja isovanhempiensa kohtauspaikka. Ohjelmassa on laulutuokio, vapaata leikkiä ja seurustelua sekä pientä tarjoilua vapaaehtoisella maksulla. Perhepiiri kokoontuu maanantaisin Meijerin salissa klo 10-11.30.

Avoimessa päiväkerhossa on aluksi hartaushetki ja sen jälkeen askartelua ja leikkiä sekä omien eväiden syöntiä. Aikuisille on kahvia ja teetä tarjolla vapaaehtoisella maksulla. Avoin päiväkerho kokoontuu Meijerin salissa tiistaisin klo 9.30-11.30.

Perhepäivähoitajien kerho kokoontuu Meijerin salissa torstaisin klo 9.30-11.30. Sinne ovat tervetulleita perhepäivähoitajat hoitolapsineen. Kerho alkaa hartaushetkellä ja ohjelmassa on lisäksi askartelua ja leikkiä. Tarjolla on myös pientä välipalaa.

Askartelutuokio päiväkerhossa.

Päiväkerhot

Päiväkerhossa lapsi kuulee rakastavasta Taivaan Isästä ja Jeesuksesta, oppii ryhmässä olemista, saa samanikäistä seuraa ja oppii monenlaisia taitoja.

3 - 5 -vuotiaille lapsille suunnatut päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa. Päiväkerhoryhmät kokoontuvat Jakkulan Nuorisoliiton yläkerrassa (Tampereentie 603), Hulmin koululla (Hulmintie 28), rivitalohuoneistossa Kannaksentie 4 D 11 sekä liikuntapainotteinen päiväkerho Hoppiksella (Pauhunevantie 9a). Kannaksentien ryhmät siirtyvät kokoontumaan uudelle seurakuntatalolle pääsiäisen jälkeen!

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella ympäri vuoden päiväkerhotyönohjaajalta, Kukka Trofast 044-477 7778.

Tervetuloa pyhäkoulu

Pyhäkoulussa lapsi saa turvallisessa ilmapiirissä ja yhdessä toisten lasten kanssa oppia elämän perusasioita; kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulussa eläydytään raamatunkertomuksiin kuuntelemalla, laulamalla, leikkimällä, tekemällä — yhdessä ihmettelemällä!

Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset aikuiset ohjaajat, ja pyhäkoulu on kaikille 3-12 -vuotiaille lapsille avoin ja ilmainen hetki.

Pyhäkoulu Pikkukirkossa (kirkon takana)

- sunnuntaisin klo 10.00-11.00, tai niin kauan kuin jumalanpalvelus kestää

10.9. 17.9. 24.9.8.10. 15.10. 29.10. 5.11. 19.11. 26.11. ja 10.12.

Kesäkerho 1-2 -luokkalaisille

Kesäkerho tarjoaa turvallisen paikan ja mukavaa tekemistä pienille koululaisille, joiden vanhemmilla ei ole vielä kesäloma alkanut. Kerho kokoontuu Hoppiksella arkipäivisin 4.-21.6. klo 9-16. Ohjelma on vapaamuotoista, seurakunnan omat lastenohjaajat toimivat kerhon ohjaajina. Koska keittomahdollisuutta ei ole, kerhossa ei tarjota ruokaa, vaan jokainen tuo omat eväät mukanaan. Eväät säilyvät jääkaapissa ja voidaan lämmittää mikrolla.

Hinta on seurakunnan jäseniltä 10€/ vko, muilta 20€/ vko.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kukka.trofast@evl.fi tai 044-477 7778

Laihiantie 29
66400 Laihia
Vs. nuorisotyönohjaaja (päiväkerhotyö, lähetyssihteeri)