Miehet ja naiset

Seurakunnassa pidetään monenlaisia tilaisuuksia liittyen elämän eri tilanteisiin. Miesten ja naisten omissa tilaisuuksissa voi saada neuvoa, tietoa, tukea tai apua. Asiantuntijoita käytetään apuna ihmisten palvelemiseksi. Sydämellisesti tervetuloa!

Kevään 2018 tilaisuuksista ilmoitetaan paikallislehdessä ja nettisivujemme tapahtumaosiossa, sekä facebookissa mahdollisuuksien mukaan. Tervetuloa !

Miesten porukka järjestää miesten aamupaloja, retkiä, saunomista ja talkootoimintaa. Seuraa Kyrönmaa-lehden kirkollisia ilmoituksia ja näitä sivuja. Tule rohkeasti mukaan vaan. Seurakuntayhteys vahvistuu hyvässä ilmapiirissa. Yhteyshenkilö on Keijo Niemelä.

Naisten tilaisuuksia seurakunnassa järjestää toimikunta, jonka yhteyshenkilö on kappalainen Anne Visser-Keltto. Toimikunta järjestää naisten aamupala- tai iltatilaisuuksia muutaman kerran vuodessa.

Pariskunnille

Laihian seurakunta tahtoo tukea perheitä ja pariskuntia. Kerran tai kaksi vuodessa järjestetään parisuhdetilaisuus johon pyydetään vieraileva puhuja. Lastenhoito järjestetään. Vuodelle 2018 ei ole vielä sovittu parisuhdetilaisuutta.

Entä jo suhde on solmussa? Parisuhteen ja perheen kriiseihin apua tarjoaa oman seurakunnan papit, sekä Vaasan tai Seinäjoen perheasian neuvottelukeskukset. Perheneuvojat ottavat vastaan pariskuntia yhdessä tai yksittäin. Muistathan, että Perheasiain neuvottelukeskuksien palvelut ovat seurakunnan jäsenille maksuttomia.

Naisten retkellä
Seurakunnan naisia Rajavuorella