Miehet ja naiset

Seurakunnassa pidetään monenlaisia tilaisuuksia liittyen elämän eri tilanteisiin. Miesten ja naisten omissa tilaisuuksissa voi saada neuvoa, tietoa, tukea tai apua. Asiantuntijoita käytetään apuna ihmisten palvelemiseksi. Sydämellisesti tervetuloa!

Miehille

Miesten porukka järjestää miesten aamupaloja, retkiä, saunomista ja talkootoimintaa. Seuraa Kyrönmaa-lehden kirkollisia ilmoituksia ja näitä sivuja. Tule rohkeasti mukaan vaan. Seurakuntayhteys vahvistuu hyvässä ilmapiirissa. Yhteyshenkilö on Keijo Niemelä.

Kevään 2017 tilaisuuksia:

Hoppiksen jumppa  jatkuu keskiviikkoisin 11.1 alkaen klo 18. Vetäjänä Matti Kukkola.

La 21.1. miesten aamupala Hotelli Kantrissa, Kauppatie 5, klo 8.30. Sami Toivasen aiheena ”Omakotiliiton toimintaedut ja palvelut”. Hartaus  Rauha

La. 18.2. Miesten aamupala Kantrissa. Reijo Lidmanin aiheena ”Energiatehokkuus ja kosteusvahingot”. Hartaus Rauha.

Pe. 21.4. Miesten ilta Kapteenintalolla reserviläisten järjestämänä. Hartaus Rauha.

Miesten tilaisuuksia seurakunnassa järjestää miestyöryhmä, johon kuuluvat: Jorma Salo, Raimo Myllymäki, Erkki Visuri, Antti Salminen, Erkki Liukku ja ja Keijo Niemelä.

Naisille

Naisten tilaisuuksia seurakunnassa järjestää toimikunta, johon kuuluvat  Anna-Maija Haaramo, Riitta Huhtamäki, Tuula Kankaanpää, Eija Kosonen, Irma Kuusisto, Anna-Liisa Markko, Salme Salovaara ja kappalainen Anne Visser-Keltto.

Naisten porukka järjestää naisten aamupala- tai iltatilaisuuksia muutaman kerran vuodessa. Tilaisuuksissa voi tavata tuttuja ja uusia naisia, sekä perehtyä kiinnostavaan aiheeseen joltakin elämän osa-alueelta, johon on pyydetty vierailijan alustus. Seurakuntayhteys vahvistuu hyvässä sisarellisessa ilmapiirissa. Tervetuloa nuoret ja varttuneemmat naiset!

Kevään 2017 tilaisuuksia:

Meijerin salissa kerran kuussa perjantai-iltaisin klo 18:

Pe 20.1. Mehukas ilta. Mehuterapeutti Petra Sippola kertoo mehujen terveysvaikutuksista osana hyvinvointia ja miten niitä voidaan lisätä omaan ravintoon. Alustuksen jälkeen mehumaistiaisia.

Pe 17.2 Luonnossa Luojan kämmenellä. Vieraana Mirjam Silvén Vaasasta.

Pe 31.3 Ikonien maailma. Vieraana Ikonimaalari Anneli Ojanperä. Esillä ikoneja.

La 29.4 Retki siirretty myöhempään ajankohtaan kylmän sään vuoksi.

Pariskunnille

Laihian seurakunta tahtoo tukea perheitä ja pariskuntia. Kerran tai kaksi vuodessa järjestetään parisuhdetilaisuus johon pyydetään vieraileva puhuja. Lastenhoito järjestetään. Keväälle 2017 ei ole vielä sovittu parisuhdetilaisuutta.

Entä jo suhde on solmussa? Parisuhteen ja perheen kriiseihin apua tarjoaa oman seurakunnan papit, sekä Vaasan tai Seinäjoen perheasian neuvottelukeskukset. Perheneuvojat ottavat vastaan pariskuntia yhdessä tai yksittäin. Muistathan, että Perheasiain neuvottelukeskuksien palvelut ovat seurakunnan jäsenille maksuttomia.

Naisten retkellä
Seurakunnan naisia Rajavuorella