Musiikki

Kirkkomusiikki on "soivaa sanaa" ja siten läsnä oleellisena osana jumalanpalveluksissa, muissa kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa.

Musiikkityö on yksi seurakunnan työaloista, joka toimii yhteistyössä seurakunnan muiden työalojen kanssa. Musiikkityö vastaa jumalanpalvelusten ja toimitusten musiikin lisäksi mm. musiikkikasvatuksesta, konserttien järjestämisestä ja kuorotyöstä.

Toimituksen musiikkia valitessasi ota yhteyttä suoraan kanttoriin. Musiikkivalinnoissa on otettava huomioon toimituksen jumalanpalvelusluonne, jotta musiikki tukee sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuorot

Laihian seurakunnassa toimii kirkkokuoro ja lapsikuoro kanttorin johdolla.
Kirkkokuorolaiset ovat eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Kuoro harjoittelee Meijerillä torstaisin klo 18.00-19.30. Lapsikuorolaiset ovat kouluikäisiä. Harjoitukset ovat torstaisin Meijerillä klo 17.00 - 17.30. Kuorot ovat mukana seurakunnan jumalanpalveluksissa ja muissa juhlissa.

Kuoroihin ovat uudet laulajat tervetulleita. Seurakunnan musiikkitoimintaan ovat tervetulleita myös muut kuorot, laulajat ja soittajat. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi avustamaan jumalanpalveluksessa, ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin, puh. 044-4777781.

Musiikkityön tulevia tapahtumia näkyy sivun alareunassa.

kanttori soittaa urkuja
Kanttori Johanna Ristolainen

"Hyvä on kiittää Herraa,

laulaa ylistystä sinun nimellesi, Korkein.

Hyvä on aamulla kertoa armostasi

ja illalla uskollisuudestasi

harpun ja lyyran sävelin

kymmenen kielen helkkyessä."

(Ps. 92:1-4)

YouTube-video
Toimitusten musiikkia ja kuorotoimintaa koskevissa asioissa, ota yhteyttä kanttori Johanna Ristolaiseen.

Johanna Ristolainen
Laihiantie 29