Poika-, tyttö- ja nuorisotyö

"Kiitän luojaani sinusta!"

Laihian seurakunnan nuorisotyö sisältää sekä varhaisnuoret (7-14 –vuotiaat) että yli 14 –vuotiaat nuoret.

Toivomme, että usko voisi olla luonnollinen osa sinun elämääsi. Nuorisotyössä olemme omalta osaltamme tukemassa kristillistä kasvua. Haluamme, että löytäisit oman paikkasi seurakunnassa ja sen toiminnassa.

Molemmille ikäryhmille on tarjolla monenlaista tekemistä. Nuorisotyön pääpaikkana toimii meijerin 3. kerros, mutta osa toiminnasta tapahtuu myös muualla. Käytännössä toimintamme pitää sisällään mm. nuorteniltoja, isoskoulutusta, leirejä ja joskus retkiä eri kristillisiin tapahtumiin, peli-iltoja, konsertteja ja nuorten messuja.

Mikäli toiminnastamme puuttuu jotain olennaista tai/ja haluaisit itse olla toteuttamassa toimintaa, ota yhteyttä nuorisotyönohjaajiin niin katsotaan mitä asialle voisi tehdä J

Alta löydät linkit Instagram-tilillemme (@laihiannuorisrk) sekä facebook-sivuillemme (Laihian seurakunnan nuoret). Seuraa meitä ja tykkää meistä <3

Seuraa meitä instagramissa!

Tykkää meistä facebookissa: