Partiolippukunta Laihian Eräpojat ja –tytöt eli LEPT

Partiotoimintaa Laihialla jo vuodesta 1917!

Laihialla toimii tällä hetkellä melkein sata partiolaista. Eri-ikäisten ryhmiä kokoontuu viikoittain kuusi. Laihian Eräpojat  ja –tytöt kokoontuvat partiokololla, joka sijaitsee Laihian seurakunnan Meijerillä (osoite Laihiantie 29, Laihia). Omaa retkipaikkaa ei LEPT omista, mutta partiolaisia näkee retkeilemässä usein Laihian seurakunnan Seura-Rannassa ja Laihian kunnan Rajavuoressa.

Ajankohtaisista tapahtumista saat nopeimmin tietoa tykkäämällä LEPT:n facebook-sivusta.

Partio on seikkailuja, toimintaa, yhdessä tekemistä, leikkiä, taitoja,

rauhallista, riehakasta – eli partiomaista!

ALKAA SYYSKUUSSA 2017 MEIJERIN PARTIOKOLOLLA

Tällä hetkellä (elokuun alussa 2017) ei ole tiedossa vetäjiä, jotka aloittaisivat luotsaamaan uutta, ekaluokkalaisten sudenpenturyhmää  nyt syksyllä 2017. Edellisinä vuosina on löytynyt innokkaita vanhempia, jotka ovat mahdollistaneet uuden ryhmän perustamisen.

Mikäli vetäjiä löytyy, voidaan perustaa lisää partioryhmiä. Jos sinua kiinnostaa toimia ryhmänvetäjänä, otathan yhteyttä. Ryhmänvetäjille on tarjolla upeat partiomateriaalit, apuja ryhmän aloitukseen ja mahdollisuus partiokursseille.

NYKYISET RYHMÄT

Nykyisten ryhmien vetäjät kokoontuvat koulujen alun tuntumassa sopimaan partioryhmien ajat. Ilmoitamme näistä ajoista facebook-sivuillamme. Samalla selviää, otetaanko nykyisiin ryhmiin uusia partiolaisia.

Ryhmänvetäjä ilmoittaa kokoontumisajat omalle nykyiselle ryhmälleen.

Kysymyksiin vastailee LEPT:n lippukunnanjohtaja

Hanna Ristimäki (050-364 9824, ristimaki.hanna @ gmail.com)

Partioryhmiä Laihialla on juuri niin paljon kuin mitä meillä on vapaaehtoisia vetäjiä. Laihian Eräpoikien ja – tyttöjen johtajistoa kutsutaan Hirvikärpäsiksi. Mikäli sinulla pikkuisenkaan kipinöi alkaa vetämään vaikkapa sudenpenturyhmää (tai lähteä apuvoimiksi vaikkapa leirille!), älä epäröi ottaa yhteyttä.

Yhdyshenkilöt
Lippukunnanjohtaja Hanna Ristimäki, 050-364 9824