SYKSYN KERHOTOIMINTA

Poika- ja tyttökerhot aloittavat toimintansa Meijerillä ja Hoppiksella syyskuun ensimmäisellä viikolla (vk 36). Kerhoista saat tietoa koulujen kautta jaettavista tiedotteista, seurakunnan facebook-sivuilta sekä tältä nettisivulta 29.8. alkaen.

Meijerin yläkerran 3. kerroksesta löydät nuorisotilat jossa jatkaan Puuha-kerho (Hymy-kerho). Kerhossa askarrellaan, leivotaan, leikitään ja katsotaan elokuvia. Kerho on avoin kaikille 1.-4. -luokkalaisille tytöille ja pojille. Ja uutena kerhona Meijerillä aloittaa Teatteri-kerho 3.-6. -luokkalaisille tytöille ja pojille.

Seurakunnan liikuntasalissa Hoppiksella liikutaan ja leikitään monipuolisesti. Viikko aloitetaan kaikille alakoululaisille avoimella Sählykerholla. Salissa on  myös 1.-3. -luokkalaisille tytöille ja pojille avoin Liikunta- ja leikkikerho.

Hoppikselta löytyy myös pienoissähköautorata. Jos olet kiinnostunt näkemään, kokeilemaan tai harrastamaan lajia voit syksyllä myös tutustua lajiin kerhojen muodossa. Torstaina 14.9. alkaen autoratakerhot, ensin Aikuinen-lapsi kerho (ei tarvitse olla oma vanhempi), ja harrastelija-kerho jo lajiin aikaisemmin tutustuneille.

Kerhoja ohjaavat rippikouln käyneet, kerhonohjaaja-koulutuksessa mukana olevat nuoret, ja autorata-kerhoja aikuiset. Kun lapsi tulee ensimmäisen kerran kerhoon, hän saa mukaansa lomakkeen jossa on tietoa kerhosta, sekä osio joka tulisi täyttää yhdessä huoltajan kanssa ja palauttaa kerhoon.

Tarkemmat tiedot kerhoaikatauluista yms. alempana.

PSA

SYKSYN 2017 KERHOT

MAANANTAI

klo 17.00–18.30 Sähly-kerho Hoppiksella kaikille alakouluikäisille tytöille ja pojille. Kerhonohjaajat Jussi-Matti Suomela ja Tuomas Huhta.

TIISTAI

Klo 17.00–18.00 Teatteri-kerho Meijerin yläkerrassa 4.-6. – luokkalaisille tytöille ja pojille. Kerhonohjaajat Minttu Seppälä ja Lotta Juntunen.

Klo 17.00–18.30 Leikki- ja liikuntakerho Hoppiksella 1.-3. – luokkalaisille tytöille ja pojille. Kerhonohjaajat Jonna Ekoluoma ja Noora Kamila.

TORSTAI

Klo 17.30–19.00 Puuha-kerho (Hymy-kerho) Meijerin yläkerrassa 1.-4. – luokkalaisille tytöille ja pojille.

Klo 18.00–19.00 Autorata-kerho aikuinen-lapsi kaiken ikäiselle Hoppiksella. Kerhonohjaajat Anssi Saarela, Atte Hietalahti ja Tero Lahola. HUOM! kerho alkaa 14.9.

Klo 19.00–20.00 Autorata-kerho kaiken ikäisille harrastajille Hoppiksella. Kerhonohjaajat Anssi Saarela, Atte Hietalahti ja Tero Lahola. HUOM! kerho alkaa 14.9.

Tyttö-leirillä
Tunnelmia kesän tyttöleiriltä!

BIG NIGHT ON TÄÄLLÄ TAAS!

Perjantaina 1.12.2017 klo 18.00-20.30

Tervetuloa mukaan alakouluikäisten suurtapahtumaan BIG NIGHTiin Meijerille. Ilta sisältää Raamattu-opetusta, yhteislaulua, toimintarasteja ja kilpailuja, arvontaa ja nyyttärit.

Iltaan on vapaa pääsy. Jokainen lapsi tuo mukanaan jotain herkkuja yhteiseen nyyttäri pöytään.

10-synttärit Meijerillä

Keskiviikkona 22.11. juhlitaan vuonna 20.7 syntyneitä sankareita. Tilaisuus on päivätapahtuma johon osallistutaan koulupäivän aikana. Ohjelmassa on klovno Dodon esittys ja jätskitarjoulu.

Tyttöleirin kynttilälyhdyt kappelissa.