Rippikouluun ilmoittautuminen 2018

Ilmoittautumiset 20.10 klo 16.00 mennessä! Tämän jälkeen tulleet ilmoittautumiset sijoitetaan siihen ryhmään, missä on eniten tilaa!

Meijeririppikoulu on päivärippikoulu, jonka intensiivijakso on talvilomalla maanantaista sunnuntaihin. Päivät ovat kestoltaan noin klo 9.30-20.00. Päivät ovat leirityyppisiä ja vain yöt käydään nukkumassa kotona. Tämän vaihtoehdon toteutumiseen vaaditaan vähintään 12 rippikoululaista.

Seura-Ranta rippikoulut ovat leirimuotoisia ja intensiivijakso pidetään Laihian seurakunnan omassa leirikeskuksessa.

Täydennä tähän omat tietosi ja laita rippikouluvaihtoehdot haluamaasi numerojärjestykseen (1-4) ja perustele selkeästi valintasi: Miksi haluat tähän ryhmään? Miksi tämä ryhmä ei käy? Ilman perusteluja olevat valinnat oletamme olevan ok. Mikäli vaihtoehtoja ei ole numeroitu, otamme sinuun yhteyttä.

Voit myös esittää toiveen, kenen kaverin kanssa haluaisit samaan rippikouluun. Pyrimme toteuttamaan yhden kaveritoiveen.

Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua erityisrippikouluun eikä yksityisrippikouluun. Erityistä tukea tarvitseville nuorille järjestetään rovastikunnan yhteisiä rippikouluja noin joka toinen vuosi. Niistä saa tietoa ja niille ilmoittaudutaan kehitysvammatyön pastori Tuire Wuorijärvelle tuire.wuorijarvi@eskoo.fi  tai puh. 050 474 6886.

Aikuisille järjestetään tarvittaessa yksityisrippikouluja. Niitä voi tiedustella seurakunnan omilta papeilta.

Intensiivijakson lisäksi rippikouluun kuuluu myös muita etukäteiskokoontumisia. Rippikouluryhmät ja etukäteiskokoontumisten aikataulut julkistetaan Rippikoulusunnuntaina 29.10. Laihian kirkossa alkaen jumalanpalveluksella klo 10.00. Merkitse päivämäärä kalenteriin!

Web Form Web Form

Ilmoittautuminen rippikouluun

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua vuonna 2018 järjestettävään rippikouluun. Täytä kaikki tähdellä merkityt kohdat ja muut kohdat tarvittaessa. Paina lopuksi LÄHETÄ.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Ryhmävaihtoehdot vuodelle 2018