Perhepäivähoitajien kerho

Kohtaamispaikka perhepäivähoitajille ja heidän hoitolapsilleen

Kerhoon kutsutaan perhepäivähoitajia hoitolapsineen. Yhteisessä aloitustuokiossa laulellaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Pientä välipalaa on tarjolla ja sen jälkeen ohjattu askartelu. Vapaalle leikille ja seurustelullekin riittää aikaa ja lopuksi on vielä yhteinen loppupiiri.

Perhepäivähoitajien kerhoa pitävät lastenohjaajat Katariina Niemelä-Piirainen ja Jaana Vuorenmaa

Katariina Niemelä-Piirainen
Kirkkotie 3
66400 Laihia
Kukka  Trofast
Vs. nuorisotyönohjaaja (päiväkerhotyö, lähetyssihteeri)
Meijeri, Laihiantie 29
66400 Laihia
Jaana  Vuorenmaa
Kirkkotie 3
66400  Laihia

Perhepäivähoitajien kerho

Kohtaamispaikka perhepäivähoitajille ja heidän hoitolapsilleen

Puuha-kerho (Hymy-kerho)

Meijerin yläkerran 3. kerroksesta löydät nuorisotilat jossa jatkaan Puuha-kerho (Hymy-kerho). Kerhossa askarrellaan, leivotaan, leikitään ja katsotaan elokuvia. Kerho on avoin kaikille 1.-4. -luokkalaisille tytöille ja pojille.

Harrastetila

Aikuisten ja lasten Autorata-kerho (PSA-kerho)

Jos olet kiinnostunut näkemään ja kokeilemaan miten toimii pienoissähköauto-rata nyt on mahdollisuus käydä tutustumassa lajiin. Kerho on tarkoitettu yhteiseksi kerhoksi kaiken ikäisille lapsille ja aikuisille (ei tarvitse olla oma vanhempi).