Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus

Kiitos isänmaasta!

Itsenäisyydenpäivän jumalanpalvelus klo 11.00 Laihian kirkossa. Kiitämme kauniista isänmaastamme, joka täyttää 100- vuotta. Avustajina reserviläisiä, partiolaisia, koululaisia, Laihian mieslaulajat. Mäki, Ristolainen.

Tulkaa nauttimaan itsenäisyyspäivän juhlallisesta jumalanpalveluksesta ja seuraamaan kuinka Suomen lippu kannetaan kirkkoon ja luovutetaan partiolaisille. Partiolaisest avustavat esirukouksessa, Laihian mieslaulajat esittävät Finlandian ja saamme kuulla muutakin kaunista musiikkia.

Kirkosta lähtiessä partiolaiset ja koululaiset muodostavat kunniakujan Suomenlipu kannetaan ulos, seppeleenlaskun jälkeen koululaiset laskevat 74 seppelettä sankarihaudoille ja partiolaiset sytyttävät kynttilät jokaiselle haudalle.

Sen jälkeen siirrymme Karjalaisten muistomerkille ja sieltä Meijerille.

Nautitaan yhdessä itsenäisen suomen juhlapäivästä.

Marja-Liisa Mäki
Laihiantie 29
66440 Laihia

Jouluaamun jumalanpalvelus

Jouluaamun jumalanpalvelus, nyt Betlehemiin!