Iltatilaisuus: Jumalan siunaus kansakunnan yllä

Iltatilaisuus: Jumalan siunaus kansakunnan yllä

Laihian Nuorisoseura, Alkiontie 6, 66400 Laihia

Puhujia Olli Seppänen ja Fredrik Ekholm. Musiikissa Vaimojen ääni.

Kahvit tarjolla klo 17 alkaen. Tilaisuus klo 18. lopussa rukouspalvelua

Olli Seppänen tunnetaan juurevasta ja rohkaisevasta raamatunopetuksesta. Takana on ura Ilmavoimien ohjaajaupseerina, mistä hän jäi eläkkeelle kapteenina vuonna 2002. Tätä nykyä hän toimii Kansan Raamattuseuran julistustyössä.

Menneisyyden raskaat ja vaikeatkin kokemukset niin yksilön kuin kansojenkin vaiheissa voivat olla rohkaisun lähde. Olli Seppänen tuo esille sekä oman kansamme kokemuksia sotavuosilta, että Israelin kansan vaiheista.

Fredrik Ekholm puolestaan on ainut pohjoismainen Israelin kunniakonsuli, vaasalainen Israelin ystävä. Hän tuo sieltä terveiset.

Vaimojen ääni on maanmainio kyröläinen musiikkiryhmä, joka laulaa puhuttelevia lauluja.

Tilaisuus on osa Mahdollisuus Muutokseen – Mediakampanjaa

kirkkoherra
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut Seurakuntatyön erityispalvelut Viestintäpalvelut
Laihiantie 29