Ompeluseura

Askarrellaan yhdessä lähetystyön hyväksi

Ompeluseura on nimestään huolimatta varsin nuorekas ryhmä askartelusta ja näpertelystä innostuneita naisia. Miehiltäkään ei ole pääsy kielletty. Kokoonnumme säännöllisen epäsäännöllisesti. Keskiviikkona 18.4. kokoontumispaikkana uuden seurakuntatalon kerhohuone 1. Lapsillekin löytyy puuhaa.

Taiteellisena suunnittelijana ryhmässä toimii Sari Nikkola.

Vs. nuorisotyönohjaaja (päiväkerhotyö, lähetyssihteeri)
Seurakuntatyön erityispalvelut
Meijeri, Laihiantie 29
66400 Laihia

Autorata-kerho aikuisille ja lapsille

Autorata-kerho on avoin ja ilmainen kerho kaiken ikäisille lapsille ja aikuisille. Aikuinen voi olla oma huolta, isovanhempi tai vaikka naapuri.