tekstinlukija kirkossa
Jumalanpalvelus Laihian kirkossa

Jumalanpalveluselämä

Laihian kirkossa on joka sunnuntai jumalanpalvelus klo 10 muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Jumalanpalvelus on Herran kansan juhlaa kaikissa seurakunnissa. Sunnuntai on kristityille ensimmäinen päivä, ylösnousemuksen päivä ja Herran päivä, joka muistuttaa Jeesuksen ylösnousemuksesta. Jumalanpalveluksen aamu muistuttaa siitä, että opetuslapset tulivat Jeesuksen tyhjälle haudalle aamuvarhain. Jumalanpalvelukseen ovat tervetulleita kaikki.

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Sanajumalanpalveluksessa keskitytään Jumalan sanan esillä pitämiseen ja rukoukseen. Viikkomessu pidetään harvoin arkipäivänä. Se voidaan viettää myös esimerkiksi nuorten, oppilaitosten ja puolustusvoimien jumalanpalveluksissa. Virsikirjan lopusta tai käsiohjelmasta voi seurata jumalanpalveluksen etenemistä.

Seurakunta, jossa on tilaa toimia ja uskoa

Jumalanpalveluselämässä on monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Tässä Raamattu- ja rukouspiirit keväälle 2018, joista toivottavasti löydät sopivan ryhmän:

Ilosanoma-piiri kokoontuu Meijerin salissa parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 18 seuraavina kertoina: 21.2, 7.3, 21.3, 4.4, 18.4, 2.5, 16.5

Kuusistojen kotiraamattupiiri, Valokkitie 4, parillisten viikkojen tiistaina klo 18 seuraavina kertoina:  Ti 20.2, 4.4, 3.4, 17.4, 15.5 ja 29.5

Missiorukouspiiri kokoontuu Meijerin yläkerrassa joka toinen viikko klo 18. Missiorukouspiiri rukoilee Mahdollisuus Muutokseen-mission puolesta rukouskoordinaattori Katrin johdolla. Kokoontumiset:  26.2, 12.3, 26.3, sekä mahdollisesti  huhti-toukokuussa.

Visserien rukouspiiri ei kokoonnu keväällä. Sen sijaan piirissä käyneet ovat tervetulleita siirtymään missiorukouspiiriin.

Israel –illat:

2.2. klo 18 Israel-ilta. Illassa mukana Evgeny Blinov Venäjältä Novgorodista, sekä Ilkka Vakkuri Israelin ystävät ry:stä

18.5. klo 18 Israel-ilta, Vieraana Markku Ylipää.

Jumalanpalvelus - mitä siellä tapahtuu? Rukous - sydämen puhetta Jumalalle Sana sinulle - hartaus joka pyhäpäivälle Hartaudet Horisontti Yle AreenaPisara Yle Areena

Kinkerit 2018

Su 4.2. klo 11.30 Kirkonkylän kinkerit Meijerillä

Su 4.2. klo 14 Isonkylän koululla

su 4.2. klo 16.30 Jokikylän kylätalolla

su 11.2 klo 14 Ylipään Nuorisoseuralla.

Kinkereille kokoonnutaan jälleen ystävien ja naapureiden kanssa. Tänä vuonna kinkereiden teema on "Muistovuosi 1918”.

lasten leikkipaikka Laihian kirkossa
Laihian kirkossa on lasten leikkipaikka
kirkkoherra
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut Seurakuntatyön erityispalvelut Viestintäpalvelut