Ilmoittautuminen telttaleirille:

Telttaleiri järjestetään 3.-5.7 ja se on tarkoitettu 10-14 vuotiaille lapsille ja nuorille. Ole hyvä ja ilmoittaudu tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen on auki 18.5. klo 14.00 asti. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja huoltajalle ilmoitetaan viestillä mahdollisimman pian, mikäli leiri on jo täynnä ja osallistuja laitetaan varasijalle. Leireille ei täytetä erillistä osallistujalomaketta, jos tiedot muuttuvat ota suoraan yhteyttä Susannaan 044-477 7787. Kotiin lähetetään leirikirje jossa kerrotaan leiriohjelmasta ja -aikataulusta, sekä mitä tarvitset mukaan leirille. Leirin hinta on seurakunnan jäsenille 40 euroa ja mikäli et kuulu Laihian seurakuntaan, leirin hinta on 50 euroa. Leirit maksetaan suoraan seurakunnan tilille, tilinumero ja ohjeet maksamiseen ovat leirikirjeessä. Telttaleiri toteutetaan Rovastikunnallisena yhteistyönä Orisbergissa. Mukana on siis leiriläisiä, isosia ja työntekijöitä Laihian lisäksi myös Vähästäkyröstä ja Isostakyröstä! Luvassa telttailua ja mukavaa tekemistä luonnon helmassa ja hyvässä seurassa! Aiempi telttailukokemus ei ole välttämätöntä :)

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Osallistuja saa osallistua seuraaviin leirin mahdollisiin erityistoimintoihin

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.