Ilmoittautuminen

Ole hyvä ja ilmoittaudu tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen on auki 18.5. klo 14.00 asti. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Alle 18-vuotiaiden on täytettävä lomake yhdessä huoltajan kanssa. Leireille ei täytetä erillistä osallistujalomaketta, jos tiedot muuttuvat ota suoraan yhteyttä poikaleiristä Susannaan 044-477 7787 ja tyttöleireistä Henriikkaan 044-477 7771. Leireille otetaan osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä ja huoltajalle ilmoitetaan viestillä mahdollisimman pian, mikäli leiri on jo täynnä ja osallistuja laitetaan varasijalle. Kotiin lähetetään leirikirje jossa kerrotaan leiriohjelmasta ja -aikataulusta, sekä mitä tarvitset mukaan leirille. Leirien hinnat ovat seurakunnan jäsenille poikaleiri 30 euroa, tyttöleiri 7-10 -vuotiaat 20 euroa ja tyttöleiri 11-14 -vuotiaat 30 euroa. Jos et kuulu Laihian seurakuntaan hinnat ovat 30/40 euroa. Leirit maksetaan suoraan seurakunnan tilille, tilinumero ja ohjeet maksamiseen ovat leirikirjeessä. HUOM! Telttaleirille ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.