Uuden seurakuntatalon käyttöönottojuhla tulevana sunnuntaina 25.3.

19.3.2018 18.08

Tulevana sunnuntaina 25.3. 2018 vietetään uuden seurakuntatalon käyttöönottojuhlaa. Päivä alkaa piispa Simo Peuran toimittamalla messulla Laihian kirkossa klo 10 ja jatkuu seurakuntatalolla noin kello 12.

Seurakuntatalolla ohjelmassa on piispan toimittaman seurakuntatalon käyttöönoton lisäksi rakennustoimikunnan puheejohtajan Taneli Kuusiston puheenvuoro, Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy:n toimitusjohtajan Kyösti Marjasen mietteitä rakennuksen suunnittelusta, sekä keskeisten projektiin osallistuneiden kukitus rakennustoimikunnnan varapuheenjohtajan Kaija Visurin avustamana ja talouspäällikkö Eija-Maria Tuomelan saatesanoilla. Ohjelmassa lisäksi musiikkia ja ruokailua, sekä kahvitus. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen seurakuntataloon!

Seurakuntatalolla järjestetään myös keskiviikkona 4.4.2018 avointen ovien päivä klo 16 - 19, jolloin sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan uusiin tiloihin ja juttelemaan työntekijöiden kanssa pullakahvin äärelle!