Kirkolliset

Voit lahjoittaa hyvää joulumieltä vähävaraisille lähimmäisille diakoniatyön kautta. Tuo lahjasi (säilyvät elintarvikkeet, pesuaineet, lahjakortit tms.) diakoniatoimistoon tai kirkkoherranvirastoon.

Perjantai 6.12.

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus kirkossa klo 11. Yli-Opas, Järvinen. Partiolaiset mukana.

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit ja Itsenäisyyspäivän juhla kirkossa.

Partiolaisten Itsenäisyyspäivän juhla seurakuntatalolla.

Seppelten lasku klo 12.

Lauantai 7.12.

Miesten ja naisten yhteinen aamupalatilaisuus seurakuntatalolla klo 9, aamupala klo 8. Juonto Erkki Visuri, hartaus Anne Visser-Keltto. Vieraana Olli Seppänen, aiheena "Ratkaisevia käänteitä Suomen sodissa - sattumia vai ihmeitä". Vapaaehtoinen ruokaraha.

Sunnuntai 8.12.

Perhekirkko klo 10. Visser-Keltto, Järvinen, Nortunen, Koskela ja lapset.

Keittolounas seurakuntatalolla.

Kauneimmat Joululaulut Ylipään nuorisoseuralla klo 14

Maanantai 9.12.

Sanansaattajien rukouspiiri seurakuntatalolla klo 18.

Tiistai 10.12.

Joulurauhan julistus metsälle ja eläimille Rajavuoressa klo 18. Mieslaulajat, Yli-Opas. Luonnon ja metsän ystäville! Tervetuloa! Yhteislähtö omilla autoilla seurakuntatalolta klo 17.20. Kahvit ja makkarat.

Ilosanoma-raamattupiiri seurakuntatalolla klo 18 (Huom! päivä)

Keskiviikko 11.12.

Joulujuhla ja -ruokailu luottamushenkilöt, vapaaehtoiset, eläkkeellä olevat ja nykyiset työntekijät seurakuntatalolla klo 18. Ilmoittautumiset viimeistään 4.12. mennessä virastolle

Kehitysvammaisten ja heidän läheistensä joulujuhla. Isonkyrön, Vähänkyrön ja Laihian yhteinen joulujuhla Vähänkyrön seurakuntatalolla klo 18. Puurotarjoilu ja jouluista ohjelmaa.

Torstai 12.12.

Työttömien ja vähävaraisten joulujuhla seurakuntatalolla klo 12. Jouluruokailu ja ohjelmaa. Ilmoittautumiset 4.12. mennessä Arjalle puh. 044-477 7770 tai Marille puh. 044-477 7783.

Kirkkovaltuuston kokous seurakuntatalolla klo 18.

Perjantai 13.12.

Jussien Joulukonsertti kirkossa klo 19.  Liput ennakkoon 10€ ja ovelta 15€. Lisätietoja: www.jussit.net

Sunnuntai 15.12.

Messu kirkossa klo 10. Koskela, Kuismanen, Järvinen. Antti Alasaaren ryhmä.

Kauneimmat Joululaulut kirkossa klo 15 lapsiperheille

Kauneimmat Joululaulut kirkossa klo 19 kaikille

Tiistai 17.12.

Toiseksi kauneimmat Joululaulut - Lumen alla luomakunta, kirkossa klo 18. Toiseksi kauneimmat joululaulut on isokyröläisten nuorten aikuisten toteuttama joulukonsertti, jossa joululaulut ovat saaneet uudet, modernit sovitukset. Vapaa pääsy.

Lauantai 21.12.

Perinteinen Kuusenhakuretki perheille. Ilmoittautuminen 16.12. mennessä. Retken hinta 20€/perhe. Hinta sisältää joulukuusen, makkaraa ja juotavaa. Tuotto seurakunnan diakoniatyön hyväksi. Lisätietoja, www.laihianseurakunta.fi/tapahtumat

"Seimen Äärellä"-joulukonsertti kirkossa klo 19. Konsertti ilmainen, vapaaehtoinen käsiohjelma 5€, tuotto Joulun lapsi-keräykseen.

Aukioloajat

Kirkkoherranvirasto palvelee: