Kirkonkylän pyhäkoulu

Tervetuloa pyhäkouluun, lasten omaan pyhähetkeen turvallisen aikuisen kanssa!

Pyhäkoulu kokoontuu sunnuntaisin seurakuntatalon kerhohuone 1 (käynti päiväkerhon ovesta).

Pyhäkoulu on 3-12 -vuotiaille lapsille tarkoitettu jumalanpalvelustuokio. Sisältö on kerhonomainen, eli luvassa on Raamattuopetusta, laulua ja leikkiä.

Pyhäkoulu kestää jumalanpalveluksen ajan, eli noin tunnin, mutta tarvittaessa myös hieman pidempään. Pyhäkoulu ei kokoonnu syyslomaviikolla, eikä perhejumalanpalvelusten aikana.

Parkkipyhäkoulu

Pientä puuhaa lapsille, vapaahetki aikuisille! Parkkipyhäkoulu on lapsille tarkoitettu toiminnallinen hetki, jonne ei ole ennakkoilmoittautumista ja sen aikana vanhemmat ehtivät sopivasti käydä vaikka kaupassa.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lapsille tarkoitettu toiminnallinen hetki sunnuntain messun yhteydessä seurakuntatalolla.

Parkkipyhäkoulu