*= Kirkkohallituksen tai hiippakunnan määräämä kolehti

ke 1.1. Uudenvuodenpäivä Wycliffe raamatunkääntäjät -järjestölle.

su 5.1. Päihde- ja kriminaalityöhön eri järjestöille

*ma 6.1. Loppiainen.  Kolehti raamatunkäännöstyöhön ja seurakuntaelämän vahvistamiseen mm. Thaimaassa Suomen Lähetysseuran kautta

su 12.1. Itä-Virunmaan rovastikunnan pyhäkoulujen koulutus- ja opetustyön tukemiseen Virossa. Lähetysyhdistys Rauhan Sana ry.

*su 19.1. Kristittyjen yhteyden edistämiseen Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta.

su 26.1. Kansan raamattuseuran työn tukemiseen.

*su 2.2. Kynttilänpäivä. Yhteisvastuukeräykselle, joka toteutetaan teemalla: Vanhemmuuden tukeminen.

su 9.2. Helmen ystävyysseurakunnalle Viroon.

*su 16.2. Yhteistyön rakentamiseen Lapuan hiippakunnan uuden yhteistyöhiippa-kunnan kanssa Etiopian Mekane Yesus -kirkossa. Yhteistyösopimus solmitaan Jimma Bethel -synodin kanssa. Kolehdin tuotolla rakennetaan erilaisia yhteistyömuotoja Mekane Yesus -kirkon ja Lapuan hiippakunnan seurakuntien kesken.

*su 23.2. Laskiaissunnuntai. Kolehti Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastolle, katastrofirahaston valmiuden ylläpitämiseen hätäavun antamiseksi ihmisten ja luonnon aiheuttamien kriisien uhreille.

ke 26. 2. Tuhkakeskiviikko. Kolehti Messiaanisten juutalaisten seurakunnille. Messiaaniset juutalaiset uskovat Kristukseen ja ovat ottaneet kasteen kristityiksi mutta ovat edelleen juutalaisia.

su 1.3.  paastonaika alkaa. Kolehti: Oikeus lapsuuteen - Kolehti lasten oikeuksien ja hyvinvoinnin puolustamiseksi mm. Israel-Palestiina alueella Suomen Lähetysseuran kautta.

*su 8.3. Evankelioimiseen median kautta aasialaisille Medialähetys Sanansaattajat ry:n kautta.

su 15.3. Merimieskirkon työhön Rauman ja Kemi-Tornion satamissa.

*su 22.3. Marian ilmestyspäivä. Kirkon rakentamiseen Faticissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimaannuttamiseen Sene-galissa Herättäjä-Yhdistyksen kautta.

su 29.3 Yhteisvastuukeräykselle.

*su 5.4. Palmusunnuntain kolehti nuorten koulutukseen ja henkiseen tukeen mm. Senegalissa Suomen Lähetysseuran kautta

ma 6.4. Oman seurakunnan nimikkoläheteille eri lähetysjärjestöjen kautta.

ti 7.4. Kaikille avoimen Raamatun opetuksen järjestämiseen ja kehittämiseen Raamatun monimuoto-opiskelussa ja Syventäen Raamattua kursseilla Helsingin Raamattukoulusäätiön kautta.

ke 8.4. Lasten, nuorten ja varhaisnuorten leiri- ja retkeilytoiminnan tukeminen Partaharju-säätiön kautta.

to 9.4 . Raamatunopetusohjelmat Aasiassa, Lähi-idässä ja Itä-Euroopassa monimediaympäristössä.  Medialähetys Sanansaattajat ry.

pe 10.4. Pitkäperjantai. Kolehti Psykotraumatologian keskuksen (ent. Kidutettujen kuntoutuskeskus) työn tukemiseen Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön kautta.

la 11.4. Pääsiäisyö. kolehti oman seurakunnan diakoniarahastolle.

*su 12.4. Pääsiäispäivä Naisten toimeentulon parantamiseen kehitysmaissa tarjoamalla muun muassa ammatti-, viljelys- ja yrittäjyyskoulutusta Kirkon Ulkomaanavun kautta.

ma 13.4. 2. pääsiäispäivä. Helmen ystävyysseurakunnalle Viroon.

*su 19.4. Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa 16 vähemmistökielellä Suomen Pipliaseuran kautta.

Huom. Siirretty suosituksesta 26.4. edelliseen pyhään 19.4. Ilmoitus kirkkohallitukseen.

*su 26.4. Raamattujen ja Uusien testamenttien painattamiseksi ja jakamiseksi koululaisille ja sotilaille sekä hotelleihin, vankiloihin, hoivakoteihin ja sairaaloihin Suomessa ja Tansaniassa. Suomen Gideonit

su 3.5 Rauhan ja vakauden edistämiseen väkivallan ja kostonkierteiden katkaisemiseksi kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Kirkkoherra Antti Yli-Opas siunaa kolehdin 3.11.2019