Poika-, tyttö- ja nuorisotyö

"Kiitän luojaani sinusta!"

Laihian seurakunnan nuorisotyö sisältää sekä varhaisnuoret (7-14 –vuotiaat) että yli 14 –vuotiaat nuoret.

Toivomme, että usko voisi olla luonnollinen osa sinun elämääsi. Nuorisotyössä olemme omalta osaltamme tukemassa kristillistä kasvua. Haluamme, että löytäisit oman paikkasi seurakunnassa ja sen toiminnassa.

Molemmille ikäryhmille on tarjolla monenlaista tekemistä. Nuorisotyön pääpaikkana toimii Seurakuntatalo ja erityisesti kerhohuoneet 2 ja 3, mutta osa toiminnasta tapahtuu myös muualla. Käytännössä toimintamme pitää sisällään mm. nuorteniltoja, isoskoulutusta, leirejä ja joskus retkiä erilaisiin kristillisiin tapahtumiin, peli-iltoja, konsertteja ja nuorten messuja.

Mikäli toiminnastamme puuttuu jotain olennaista ja/tai haluaisit itse olla toteuttamassa toimintaa, ota rohkeasti yhteyttä nuorisotyönohjaajiin :)

Alta löydät linkit Instagram-tilillemme (@laihiannuorisrk) sekä facebook-sivuillemme (Laihian seurakunnan nuoret). Seuraa meitä ja tykkää meistä <3

Seuraa meitä instagramissa!

Tykkää meistä facebookissa: