Kirkolliset

Ohjeita Laihian seurakunnan toimintaan osallistuvalle

Korona-ajan ohje Lapuan hiippakunnan seurakunnille

Laihian seurakunta noudattaa annettuja koronaohjeita huolellisesti. Yleisötilaisuuden järjestäjällä tulee olla selvitys siitä, miten varmistetaan tilaisuuden terveysturvallisuus ja toteutetaan tartuntatautilain 58 c pykälän mukaiset, velvoittavat hygieniakäytännöt, kuten mahdollisuus käsien puhdistamisen, riittävien etäisyyksien ylläpitoon ja tilojen puhdistaminen.

Tällä hetkellä on mahdollista toteuttaa messuja ja muita tilaisuuksia turvallisuusnäkökohdat huomioiden.

Osallistuthan tilaisuuksiin siis

-vain täysin terveenä,

-huolehdit käsihygieniasta

-muistat 1-2 metrin turvavälin

-käytät maskia, jos olet yli 12v.

Virkatodistus, avioliiton esteiden tutkinta, kirkkoon liittyminen

Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisteristä

Asiakaspalvelu auki maanantaista perjantaihin kello 9 - 15.

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoiteet

• Kirkkoon liittyminen ja avioliiton esteiden tutkinta: p. 041 730 2589, rekisterointi.akrlapua@evl.fi
  • Virkatodistukset ja sukuselvitykset: p. 041 730 2591, luovutus.akrlapua@evl.fi
  • Yleiset tiedustelut: p. 041 730 2588, aluekeskusrekisteri.akrlapua@evl.fi

Seurakunnan tilaisuudet

Kirkon ovet auki taas. Tervetuloa messuun! Muistetaan turvavälit, maskit yli 12v ja käsihygienia.

Sunnuntai 26.9.

klo 10 Messu, 70 ja 75v. täyttävien kutsupyhä. Yli-Opas, Ylä-Viteli, Jari Nieminen, Kukka Trofastin ryhmä. Uusien lastenohjaajien tehtävään siunaaminen. Kirkkokahvit.

Klo 15 Retkipäivä lapsille ja aikuisille. Luontoretki Kivi- ja Levälammen pitkospuille. Lähtö Teerivuorentien eteläpäästä klo 15. Omat eväät. Tervetuloa erityisesti kouluikäiset lapset aikuisen kanssa!

Klo 18 Raamattuopetus srk-talolla. Juha Vihriälä. Aihe, Kuuleeko kukaan. Aluksi kahvit

Maanantai 27.9.

klo 18 Raamattuopetus srk-talolla. Kai Niemelä. Aihe, Ketä seuraat. Musiikki, Tien kulkijat. Aluksi kahvit

Tiistai 28.9.

klo 18 Kuusiston raamattupiiri, Valokkitie 4.

Keskiviikko 29.9.

klo 18 Naistenilta. Vieraana Marina Kinnunen Vaasan sairaanhoitopiiristä. Aih. hyvinvointikuntayhtymä. Juonto Marja Vettenranta. Kahvit klo 17.30.

Klo 19.30 Miesten kesken keskustelupiiri. Pauli Leppiniemi ja Jorma Kivioja. Vieraana Mikael Tuner.

Sunnuntai 3.10

klo 10 Mikkelinpäivän perhekirkko

Tiistai 5.10.

klo 12 Ateriapalvelu, päivähartaus. Aterian hinta 7€. Aiheena Rippikoulu tänään, Koskela ja Nortunen. Ilm. Arja viim. 30.9. p.0444777770

TULOSSA:

Ma 18.10-Ma 13.12 Parisuhteen palikat – Teams alkaa. Parikohtaisia tehtäviä, vertaiskeskustelua, ohjaajana parisuhdekouluttaja khra Antti Yli-Opas. Ilm. viim. 11.10, antti.yli-opas@evl.fi

Aukioloajat

Seurakuntatoimisto palvelee

puhelimitse ja sähköpostilla

Puhelinpalvelu avoinna

Ma 9.00-17.00

Ti ja To klo 9.00-13.00

Ke ja Pe suljettu

Puhelin: (06) 477 7700
Osoite: Laihiantie 29, 66400 Laihia
laihian.seurakunta@evl.fi

Haudanhoitoasiat ja hautoihin liittyvät kyselyt Virpi Koskenrannalta virpi.koskenranta@evl.fi tai puhelimitse 044-4777785.

Seurakunnassa päivitetään hautojen haltijatietoja.

Hautaoikeuden haltijan nimeämiskaavakkeen voit tulostaa täältä ja palauttaa seurakuntatoimistoon.

kirkkoherranvirasto
Kirkkoherranvirasto ja Meijeri