Tammisunnuntain messu

Laihian kirkko

Messu. Aiheena Ansaitsematon armo. Tammisunnuntaina muistamme vuoden 1918 tapahtumia. Seppeleenlasku sankarihaudalle. Juhla jatkuu Kapteenintalolla, jossa myös seppeleenlasku

Liturgi Marja-Liisa Mäki, saarna Visser-Keltto, Kanttori Johanna Ristolainen, reserviläiset avustavat, mus. Kari Koskenranta. Kirkkoupseeri Markku Nykänen suntio.

kirkkoherra
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut Seurakuntatyön erityispalvelut Viestintäpalvelut
Laihiantie 29
66440 Laihia

Alfa-kurssi

Kurssi kokoontuu 12 kertaa joka torstai ja se on tarkoitettu kaikille kristinuskon perusteista kiinnostuneille ikään katsomatta. Saa olla epäilijä, etsijä, seurakunnasta vieraantunut, tai uskoon tullut. Kurssille voi tulla kertaamaan rippikoulun asioita. Vängätäkin saa.