Mahdollisuus Muutokseen -kahvila

Mahdollisuus Muutokseen -kahvila

Laihiantie 36, 66400 Laihia

Ilmaista kahvia, mukavaa seuraa, kirjoja luettavissa ja muutama lainattavissa

Kahvilan pitäjiä ovat luterilainen - ja helluntaiseurakunta. Kahvittajat ovat vapaaehtoisia

kirkkoherra
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut Seurakuntatyön erityispalvelut Viestintäpalvelut
Laihiantie 29
66440 Laihia

Alfa-kurssi

Kurssi kokoontuu 12 kertaa joka torstai ja se on tarkoitettu kaikille kristinuskon perusteista kiinnostuneille ikään katsomatta. Saa olla epäilijä, etsijä, seurakunnasta vieraantunut, tai uskoon tullut. Kurssille voi tulla kertaamaan rippikoulun asioita. Vängätäkin saa.