Ompeluseura

Askarrellaan yhdessä lähetystyön hyväksi

Ompeluseura on nimestään huolimatta varsin nuorekas ryhmä askartelusta ja näpertelystä innostuneita naisia. Miehiltäkään ei ole pääsy kielletty. Kokoonnumme säännöllisen epäsäännöllisesti. Keskiviikkona 18.4. kokoontumispaikkana uuden seurakuntatalon kerhohuone 1. Lapsillekin löytyy puuhaa.

Taiteellisena suunnittelijana ryhmässä toimii Sari Nikkola.

Alfa-kurssi

Kurssi kokoontuu 12 kertaa joka torstai ja se on tarkoitettu kaikille kristinuskon perusteista kiinnostuneille ikään katsomatta. Saa olla epäilijä, etsijä, seurakunnasta vieraantunut, tai uskoon tullut. Kurssille voi tulla kertaamaan rippikoulun asioita. Vängätäkin saa.