Alfa-kurssi Laihian seurakuntatalo

Kurssi kokoontuu 12 kertaa joka torstai ja se on tarkoitettu kaikille kristinuskon perusteista kiinnostuneille ikään katsomatta. Saa olla epäilijä, etsijä, seurakunnasta vieraantunut, tai uskoon tullut. Kurssille voi tulla kertaamaan rippikoulun asioita. Vängätäkin saa.

Kurssiin kuuluu työkirja. Ilta alkaa yhteisellä iltapalalla, jatkuu alustuksella päivän aiheesta. Alustuksen pitävät papit ja maallikkopuhujat, jotka ovat olleet Alfa-kurssin luennoitsijoina aiemmin. Pikkuryhmissä pohditaan kuultua. Kurssi on ilmainen. Vapaaehtoinen ruokamaksu menee kulujen kattamiseen.

Kappalainen
Laihiantie 29