Messu, rippikoulusunnuntai

Messu, rippikoulusunnuntai Laihian kirkko, Laihian seurakuntatalo

Rippikoulun aloitusmessu Laihian kirkossa, jonka jälkeen infotilaisuus seurakuntatalolla. Isoset avustavat eri tehtävissä. Tilaisuudessa siunataan tehtäviin seurakunnan uusia työntekijöitä.

Toimistosihteeri Marjo Peltonen sekä nuorisotyönohjaajat Minna Koskela ja Henna Nortunen siunataan tehtävään.

Liturgia Antti Yli-Opas, kanttori Jimi Järvinen, saarna Nortunen & Koskela ja isoset.

Aihe: Usko ja epäusko. Usko näkee Jeesuksessa Jumalan Pojan, jolla on valta tehdä Jumalan tekoja. Jeesuksen eläessä monet epäilivät häntä tai loukkaantuivat häneen, torjuivat hänen jumaluutensa ja pitivät häntä kansanvillitsijänä. Usko ja epäusko taistelevat myös jokaisen kristityn sydämessä. Siksi Jeesuksen seuraaja joutuu arvioimaan oman uskonsa perusteita.

Evankeliumi: Mark. 2:1–12

Vt. kirkkoherra
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut Seurakuntatyön erityispalvelut Viestintäpalvelut
Laihiantie 29
66400 Laihia
Seurakuntatyön erityispalvelut
Laihiantie 29
66400 Laihia

Nuortenilta

Keskiviikko on viikon paras päivä, koska silloin on nuortenilta.

Nuortenilta

Keskiviikko on viikon paras päivä, koska silloin on nuortenilta.

Jakkulan nuorisoliitto

Jouluaskartelu-ilta