Hän hoivan hellän antaa -kirkkokonsertti

Hän hoivan hellän antaa -kirkkokonsertti Laihian kirkko

Leena Kosola, sopraano Vuokko Saariaho, altto Maria Väinölä, urut Pyhäinpäivän teema, ylösnousemuksen toivoa unohtamatta. Tervetuloa nauttimaan trion konsertista!

Laihian kirkossa kuullaan Lohdutuksen lauluja. Tilaisuuteen on Vapaa pääsy. Halutessaan voi antaa lahjansa kuluihin.

Ohjelmaan kuuluu mm Händelin Hän hoivan hellän antaa ja Cesar Franckin Leivästä enkelten. Ylösnousemuksen toivo on vahvasti läsnä konsertin loppunumerossa J.S.Bachin "Wir eilen", joka kertoo hetkestä, kun kolme naista Jeesuksen tyhjällä haudalla saavat tehtäväkseen kuuluttaa ylösnoussutta Kristusta "ahkerin askelin kiiruhtaen".
Konsertin urkuri Maria Väinölä on laihialaistaustainen. Anne Visser-Keltto pitää lyhyen hartauden

Laihian kirkko

Kauneimmat joululaulut-konsertti

Tutut joululaulut sielukkaasti esitettyinä

Laihian kirkko

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus

Itsenäisyyspäivän Jumalanpalvelus. Partiolaiset mukana.