Maata Näkyvissä-festarit

pe 15.11. kello 08.00 - su 17.11. kello 20.00

Maata Näkyvissä-festarit

Gatorade Center, Turku

Lähde mukaan pohjoismaiden suurimmille kristillisille nuortenfestareille Turkuun!

Tänä vuonna Maata Näkyvissä -festarit järjestetään jo 35. kerran. Tapahtuma kerää noin 20 000 nuorta eri puolilta Suomea Gatorade Centeriin ja Messukeskukseen.
Tapahtuman järjestää Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (SLEY) yhteistyössä Turun Henrikinseurakunnan, Katariinanseurakunnan, Maarian seurakunnan, Mikaelinseurakunnan, Paattisten seurakunnan ja Turun Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa.
Retken tapahtumaan organisoi Laihian seurakunta.

Festareiden esiintyjät ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia kristittyjä. Mukana on sekä huippumuusikoita että artisteja esittävän taiteen eri aloilta. Konserteissa yleisölle tarjoillaan ilosanomaa Jeesuksesta myös puheiden välityksellä.

Ohjelmassa on myös paljon yhteistä ja yhteisöllistä tekemistä workshopien ja pelien muodossa.

Koko ohjelma: maatanakyvissa.fi/ohjelma

Seurakuntatyön erityispalvelut
Seurakuntatyön erityispalvelut

Nuortenilta

Keskiviikko on viikon paras päivä, koska silloin on nuortenilta.

Nuortenilta

Keskiviikko on viikon paras päivä, koska silloin on nuortenilta.