Maata Näkyvissä-festarit

pe 15.11. kello 08.00 - su 17.11. kello 20.00

Maata Näkyvissä-festarit

Gatorade Center, Turku

Lähde mukaan pohjoismaiden suurimmille kristillisille nuortenfestareille Turkuun!

Tänä vuonna Maata Näkyvissä -festarit järjestetään jo 35. kerran. Tapahtuma kerää noin 20 000 nuorta eri puolilta Suomea Gatorade Centeriin ja Messukeskukseen.
Tapahtuman järjestää Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (SLEY) yhteistyössä Turun Henrikinseurakunnan, Katariinanseurakunnan, Maarian seurakunnan, Mikaelinseurakunnan, Paattisten seurakunnan ja Turun Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa.
Retken tapahtumaan organisoi Laihian seurakunta.

Festareiden esiintyjät ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia kristittyjä. Mukana on sekä huippumuusikoita että artisteja esittävän taiteen eri aloilta. Konserteissa yleisölle tarjoillaan ilosanomaa Jeesuksesta myös puheiden välityksellä.

Ohjelmassa on myös paljon yhteistä ja yhteisöllistä tekemistä workshopien ja pelien muodossa.

Koko ohjelma: maatanakyvissa.fi/ohjelma

Seurakuntatyön erityispalvelut
Seurakuntatyön erityispalvelut

Nuorten ilta

Nuortenilta on yläkouluikäisille ja toisen asteen opiskelijoille suunnattu illanvietto, jossa pureudutaan eri teemoihin kirkkovuoden mukaan.
pe 31.1.2020 klo 17.00 - su 2.2.2020 klo 13.00

Österhankmon leirikeskus

Rovastikunnallinen nuortenleiri

Nuortenleiri on 13-20 vuotiaille suunnattu viikonloppu Österhankmon leirikeskuksessa Isonkyrön rovastikunnan kesken. Leirillä tehdään kaikenlaista kivaa kuten pelaillaan, ulkoillaan, vietetään aikaa yhdessä, katsotaan leffaa ja tehdään yhteistä messua.

Nuorten ilta