Parkkipyhäkoulu

Pientä puuhaa lapsille, vapaahetki aikuisille! Parkkipyhäkoulu on lapsille tarkoitettu toiminnallinen hetki, jonne ei ole ennakkoilmoittautumista, sen aikana vanhemmat ehtivät sopivasti käydä vaikka kaupassa.

Nimensä mukaisesti pyhäkoulussa ollaan pyhän äärellä, ja se pidetään perjantai-iltapäivisin seurakuntatalolla.

Pyhäkoulussa voidaan laulaa lastenvirsiä ja tutustua Raamatun kertomuksiin lapsille sopivin menetelmin, kuten leikin, näytelmän, laulun, lyhyiden kertomusten tai piirtämisen ja askartelun avulla. Pyhäkoulussa myös rukoillaan yhdessä ja pohditaan elämän tärkeitä asioita. Tarjolla on myös pientä välipalaa.

Seurakunnan järjestämän parkkipyhäkoulua ohjaa pyhäkoulusta vastaava seurakunnan työntekijä.

Pyhäkoulut ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita pyhäkouluun.

Seurakuntatyön erityispalvelut

Pyhäkoulu

Pientä puuhaa lapsille, vapaahetki aikuisille! Pyhäkoulu on lapsille tarkoitettu toiminnallinen kirkkohetki, jonne ei ole ennakkoilmoittautumista.

Avoin Päiväkerho

Avoin päiväkerho