Parkkipyhäkoulu joulu-special!

Parkkipyhäkoulu joulu-special! Laihian seurakuntatalo

Adventin kunniaksi parkkipyhistä pidetään srk-talolla extra pitkä kerta. Pyhiksen aikana ehtii sopivasti käydä vaikka jouluostoksilla.

Nimensä mukaisesti pyhäkoulussa ollaan pyhän äärellä ja ilta on täynnä jouluista tekemistä, leipomista ja leikkejä.

Seurakunnan järjestämän parkkipyhäkoulua ohjaa pyhäkoulusta vastaava seurakunnan työntekijä.

Pyhäkoulu on maksuton, eikä tänne tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita pyhäkouluun pieneksi hetkeksi tai koko illaksi.

Seurakuntatyön erityispalvelut

Parkkipyhäkoulu

Pientä puuhaa lapsille, vapaahetki aikuisille! Parkkipyhäkoulu on lapsille tarkoitettu toiminnallinen hetki, jonne ei ole ennakkoilmoittautumista ja sen aikana vanhemmat ehtivät sopivasti käydä vaikka kaupassa.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lapsille tarkoitettu toiminnallinen hetki sunnuntain messun yhteydessä seurakuntatalolla.

Parkkipyhäkoulu