Nuorten ilta

Nuortenilta on yläkouluikäisille ja toisen asteen opiskelijoille suunnattu illanvietto, jossa pureudutaan eri teemoihin kirkkovuoden mukaan.

Keskiviikko on viikon paras päivä, koska silloin on nuortenilta seurakuntatalon kerhohuoneessa.

Ollaan yhdessä, pelaillaan, jutellaan uusien ja vanhojen tuttujen kanssa. Kaffia tarjolla.
Yhteinen ohjelma kello 18:30-19:30. Ilta päättyy hartauteen.
Voit ehdottaa ohjelmaa nuorisotyönohjaajille.

Seurakuntatyön erityispalvelut

pe 31.1.2020 klo 17.00 - su 2.2.2020 klo 13.00

Österhankmon leirikeskus

Rovastikunnallinen nuortenleiri

Nuortenleiri on 13-20 vuotiaille suunnattu viikonloppu Österhankmon leirikeskuksessa Isonkyrön rovastikunnan kesken. Leirillä tehdään kaikenlaista kivaa kuten pelaillaan, ulkoillaan, vietetään aikaa yhdessä, katsotaan leffaa ja tehdään yhteistä messua.