Rovastikunnallinen nuortenleiri

pe 31.1. kello 17.00 - su 2.2. kello 13.00

Österhankmon leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Nuortenleiri on 13-20 vuotiaille suunnattu viikonloppu Österhankmon leirikeskuksessa Isonkyrön rovastikunnan kesken. Leirillä tehdään kaikenlaista kivaa kuten pelaillaan, ulkoillaan, vietetään aikaa yhdessä, katsotaan leffaa ja tehdään yhteistä messua.

Tule mukaan rovastikunnalliselle nuortenleirille Österiin!

Mikä ihmeen rovastikunta?
Isonkyrön rovastikunnan muodostavat Vaasan, Mustasaaren, Laihian, Vähänkyrön ja Isonkyrön seurakunnat. Eli osallistujia on tulossa useammasta seurakunnasta.

Mikä ihmeen nuortenleiri?
Nuortenleiri on 13-20 vuotiaille suunnattu viikonloppu Österhankmon leirikeskuksessa. Leirillä tehdään kaikenlaista kivaa kuten pelaillaan, ulkoillaan, vietetään aikaa yhdessä, katsotaan leffaa ja tehdään yhteistä messua. VAROITUS: LEIRILLÄ ON MAHDOLLISUUS TUTUSTUA UUSIIN IHMISIIN JA SAADA UUSIA KAVEREITA!

Mikä ihmeen Österi?
Österi on Vaasan seurakuntayhtymän omistama nykyaikainen leirikeskus, oikealta nimeltään Österhankmon leirikeskus, osoitteessa Kuxvägen 125, Österhankmo. Leirikeskuksen huoneissa on omat vessat ja suihkut, ja muutenkin kaikki nykyajan mukavuudet mitä elämiseen tarvitsee.

Mitä tämä kaikki kustantaa?
25€. Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla. Leirimaksu voidaan palauttaa, jos perut ilmoittautumisesi viikkoa ennen leirin alkua.
Jos sinulla on vaikeuksia maksamisen kanssa, niin voit ilmoittautua leirille oman seurakuntasi nuorisotyönohjaajan kautta.

Muu leiri-info:
Leirikirje toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisen päätyttyä, joten varmistathan että sähköpostiosoite on oikein. Saat ilmoittautumisesta vahvistusviestin (suurinpiirtein) heti ilmoittautumisen jälkeen.

Jäikö jotain epäselväksi?
Ota yhteyttä oman seurakuntasi nuorisotyönohjaajaan!

Laihian seurakunta
Henna Nortunen p.0444777771
henna.nortunen@evl.fi

Vaasan suomalaisen seurakunnan nuorisotyönohjaajat:
Kristiina Brisk-Mosander 0444808248
kristiina.brisk-mosander@evl.fi

Tiia Tervonen 0444808246
tiia.tervonen@evl.fi

Mustasaaren suomalainen seurakunta
Heidi Jääskeläinen p. 0505959270
heidi.jaaskelainen@evl.fi

Vähänkyrön seurakunta
Päivi Keränen p.0503547814
paivi.keranen@evl.fi

Isonkyrön seurakunta
Tiina Rankinen p.0400138254
tiina.rankinen@evl.fi

Seurakuntatyön erityispalvelut

Nuorten ilta

Nuortenilta on yläkouluikäisille ja toisen asteen opiskelijoille suunnattu illanvietto, jossa pureudutaan eri teemoihin kirkkovuoden mukaan.

Nuorten ilta