Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lapsille tarkoitettu toiminnallinen hetki sunnuntain messun yhteydessä seurakuntatalolla.

Pyhäkoulua voisi kutsua lasten jumalanpalvelukseksi. Nimensä mukaisesti pyhäkoulussa ollaan pyhän äärellä, ja se pidetään yhtä aikaa sunnuntain jumalanpalveluksen kanssa, siis sunnuntaisin klo 10.

Pyhäkoulussa voidaan laulaa lastenvirsiä tai hengellisiä lauluja ja tutustutaan Raamatun kertomuksiin lapsille sopivin menetelmin, kuten leikin, näytelmän, laulun, lyhyiden kertomusten tai piirtämisen ja askartelun avulla. Pyhäkoulussa myös rukoillaan yhdessä ja pohditaan elämän tärkeitä asioita.

Seurakunnan järjestämän pyhäkoulun vetää vapaaehtoinen seurakuntalainen, joka on saanut asiaan liittyvän koulutuksen tai pyhäkoulusta vastaava seurakunnan työntekijä.

Pyhäkoulut ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita pyhäkouluun, pienimmät voivat osallistua oman aikuisen kanssa.
Tervetulleita ovat vanhempien lisäksi kummit ja isovanhemmat.

Seurakuntatyön erityispalvelut

Avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho seurakuntatalolla tiistaisin.

Perhepäivähoitajien ja hoitolasten kerho

Kerhossa hiljennytään, leikitään, lauletaan, askarrellaan ja syödään tietenkin eväitä.

Parkkipyhäkoulu

Pientä puuhaa lapsille, vapaahetki aikuisille! Parkkipyhäkoulu on lapsille tarkoitettu toiminnallinen hetki, jonne ei ole ennakkoilmoittautumista ja sen aikana vanhemmat ehtivät sopivasti käydä vaikka kaupassa.