Pyhäkoulu etänä

su 5.4. kello 10.00 - su 5.4. kello 11.00

Perinteisen pyhäkoulun sijaan, pitäkää pyhäkoulu kotona! Ohjeet löytyvät: https://www.laihianseurakunta.fi/pyhakoulu

Pyhäkoulua voisi kutsua lasten jumalanpalvelukseksi. Nimensä mukaisesti pyhäkoulussa ollaan pyhän äärellä, ja se pidetään yhtä aikaa sunnuntain jumalanpalveluksen kanssa, siis sunnuntaisin klo 10.

Pyhäkoulussa voidaan laulaa lastenvirsiä tai hengellisiä lauluja ja tutustutaan Raamatun kertomuksiin lapsille sopivin menetelmin, kuten leikin, näytelmän, laulun, lyhyiden kertomusten tai piirtämisen ja askartelun avulla. Pyhäkoulussa myös rukoillaan yhdessä ja pohditaan elämän tärkeitä asioita.

Seurakunnan järjestämän pyhäkoulun vetää vapaaehtoinen seurakuntalainen, joka on saanut asiaan liittyvän koulutuksen tai pyhäkoulusta vastaava seurakunnan työntekijä.

Pyhäkoulut ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita pyhäkouluun, pienimmät voivat osallistua oman aikuisen kanssa.
Tervetulleita ovat vanhempien lisäksi kummit ja isovanhemmat.

Tulevan sunnuntain aiheeseen liittyvät pyhäkoulumateriaalit julkaistaan perjantaina, ja sen voi toteuttaa helposti kotona. Materiaaleihin tästä!

Seurakuntatyön erityispalvelut