Lapsiperheiden kauneimmat joululaulut

Laihian kirkko

Lasten ja lapsiperheiden kauneimmat joululaulut (sukunimet A-L).

Kauneimmat joululaulut:

Su 13.12 klo 15 Kirkossa ja seurakuntatalossa lapsiperheille, sukunimet A-L
Kirkkoon voi tulla 20 henkilöä, Srk-talolle 20 saliin ja 20 kahvion puolelle, Lasiseinä on välissä

Su 13.12 klo 18 Kirkossa ja seurakuntatalossa, sukunimet A-L.

Ke 16.12 klo18 YlipäänNuorisoseuralla, Tampereentie 1030

Su 20.12 klo 15 Kirkossa ja seurakuntatalolla lapsiperheille, sukunimet M-Ö

Su 20.12 klo 18 Kirkossa ja seurakuntatalolla, sukunimet M-Ö

Pyydämme noudattamaan sukunimen alkukirjaimen mukaista jakoa mahdollisuuksien mukaan. Tilaisuus on ilmainen.
HUOM! Olemme saaneet tiedon, että huijausyrityksiä on liikkeellä, joissa kysellään luottokorttitietoja. Muista kuitenkin, että Kauneimmat joululaulut -tapahtumat ovat kaikkialla ilmaisia. Vapaaehtoisen kolehdin voi antaa Lähetysseuralle itse tilaisuudessa tai verkossa osoitteessa: kauneimmatjoululaulut.fi/lahjoita. Niissä ei kysytä luottokorttitietoja.