Eteenpäin -kohtaamisia ihmisen tasolta , Jaakko ja Iiris Pirttiaho

Jaakko Pirttiaho

Laihian kirkko

Tervetuloa

Raamattukouluttaja, blogisti Jaakko Pirttiaho ja Iiris Pirttiaho Tarjoavat kolmen vartin mittaisia alustuksia kiinnostavista aiheista:
Klo 17 Missä olet Jumala
klo 18 Kun on liian myöhäistä luottaa
klo 19 Rakastetu on nimesi.
Puheiden välissä vapaata keskustelua ja pystykahvit, mahdollisuus esirukoukseen. Mukana E-P:n Kansanlähetyksen Laihian ryhmä.

Puheissa käydään läpi miten päästä eteenpäin, kun trombi kaataa männyn nuoruutensa voimissa olevan poliisin päälle murskaten selän ja tulevaisuuden? Entä kun avioliitto ajautuu karille hyvästä yrityksestä huolimatta? Mistä löytää lohtu ja voima, kun toinenkin omakotitalo osoittautuu hometaloksi?

Kun tragedia toisensa jälkeen koettelee herkästi vahvaa miestä, tapahtuu jotain, mikä puhuttelee. Kriisit eivät jalosta ihmistä eikä kärsimys ole kaunista. Jotain kuitenkin tapahtuu pinnan alla. Vastoinkäymiset eivät sano viimeistä sanaa, vaan valo ja rakkaus murtautuvat ahdistuksenkin keskelle.

Tästä puhutaan ihmisen tasolta Laihian kirkossa. Sydämellisesti tervetuloa!