Miehet ja naiset

Seurakunnassa pidetään monenlaisia tilaisuuksia liittyen elämän eri tilanteisiin. Miesten ja naisten omissa tilaisuuksissa voi saada neuvoa, tietoa, tukea tai apua. Asiantuntijoita käytetään apuna ihmisten palvelemiseksi. Sydämellisesti tervetuloa!

Miehille

Miesten porukka järjestää miesten aamupaloja, retkiä, saunomista ja talkootoimintaa. Seuraa Kyrönmaa-lehden kirkollisia ilmoituksia ja näitä sivuja. Tule rohkeasti mukaan vaan. Seurakuntayhteys vahvistuu hyvässä ilmapiirissä. Yhteyshenkilö on Keijo Niemelä.

Kevään 2019 tilaisuuksia:

Miesten ja Naisten yhteinen aamupalatilaisuus 13.4 Klo 8:30. Mukana Asko Matikka

Miesten liikuntaryhmät:

Miesten jumppa jatkuu keskiviikkoisin Hoppiksella  9.1 alk. klo 18-19. Vetäjänä Matti Kukkola.

Miesten sähly jatkuu perjantaisin monitoimihallilla klo 20-21.30, paitsi 19.4. Vetäjänä Petri Siljander

Naisille

Naisten porukka järjestää naisten aamupala- tai iltatilaisuuksia muutaman kerran vuodessa. Tilaisuuksissa voi tavata tuttuja ja uusia naisia, sekä perehtyä kiinnostavaan aiheeseen joltakin elämän osa-alueelta, johon on pyydetty vierailijan alustus. Seurakuntayhteys vahvistuu hyvässä sisarellisessa ilmapiirissä. Tervetuloa nuoret ja varttuneemmat naiset!

Kevään 2019 tilaisuuksia:

16.5 retki lähiseudun laavulle, lähtö klo 17.30 srk-talon pihalta.

Pariskunnille

Kerran tai kaksi vuodessa järjestetään parisuhdetilaisuus johon pyydetään vieraileva puhuja.                     Lastenhoito järjestetään.

La 17.8.2019 Tuemme avioliiton solmimista. "Nuukat häät" Laihian kirkossa pidetän nyt komannen kerran. Vihille Nuukasti klo 12- 18 välisenä aikana. Vihkimisiä tasatunnein klo 12, 13, 14, 15, 16, 17 ja 18. Varaa ajoissa kirkkoherranvirastolta.

Parisuhdeasioista voi jutella toimituskeskusteluissa tai ottamalla yhteyttä seurakunnan pappiin.  Sekä Vaasan, että Seinäjoen perheasian neuvottelukeskukset ottavat vastaan pariskuntia yhdessä tai yksittäin. Niiden palvelut ovat seurakunnan jäsenille maksuttomia. Tästä löydät linkit:  Vaasan tai Seinäjoen perheasian neuvottelukeskuksiin.

Miehet Rajavuoressa