Naisten retkellä
Seurakunnan naisia Rajavuorella

Miehet ja naiset

Seurakunnassa pidetään monenlaisia tilaisuuksia liittyen elämän eri tilanteisiin. Miesten ja naisten omissa tilaisuuksissa voi saada neuvoa, tietoa, tukea tai apua. Asiantuntijoita käytetään apuna ihmisten palvelemiseksi. Sydämellisesti tervetuloa!

Miehille

Miesten porukka järjestää miesten aamupaloja, retkiä, saunomista ja talkootoimintaa. Seuraa Kyrönmaa-lehden kirkollisia ilmoituksia ja näitä sivuja. Tule rohkeasti mukaan vaan. Seurakuntayhteys vahvistuu hyvässä ilmapiirissa. Yhteyshenkilö on Keijo Niemelä.

Syksyn 2018 tilaisuuksia:

Pe 21.9 miestenilta Saunailta Rajavuoressa. Vieraana Esko Lahtinen aiheenaan Metsänhoito. Hartaus Eino Rauha.

La 6.10 Miesten aamupala. Lisätiedot ilmoitetaan myöhemmin

Miesten liikuntaryhmät:

Hoppiksen jumppa  jatkuu keskiviikkoisin 19.9 alkaen klo 18-19. Vetäjänä Matti Kukkola.

Miesten sähly Laihian monitoimihallilla syskuusta alkaen pe klo 20-21.30. Vetäjänä Petri Siljander

Naisille

Naisten porukka järjestää naisten aamupala- tai iltatilaisuuksia muutaman kerran vuodessa. Tilaisuuksissa voi tavata tuttuja ja uusia naisia, sekä perehtyä kiinnostavaan aiheeseen joltakin elämän osa-alueelta, johon on pyydetty vierailijan alustus. Seurakuntayhteys vahvistuu hyvässä sisarellisessa ilmapiirissa. Tervetuloa nuoret ja varttuneemmat naiset!

Syksyn 2018 tilaisuuksia:

10.10 Naistenilta uudella seurakuntatalolla klo 18. Vieraana psykoterapeutti Seija Leppänen aiheena "Voimavarkaat voimavaraksi". Hartaus ja iltakahvit.

25.11. Rovastikunnallinen naistenpäivä alkaen klo 10 Messulla kirkossa. Seurakuntatalolla ruokailu ja ohjelmaa. Vieraana historian tutkija Maritta Pohls Naisten Ääni-hankkeesta aiheena "Suomalaisen naisen elämää"

Pariskunnille

Laihian seurakunta tahtoo tukea perheitä ja pariskuntia. Kerran tai kaksi vuodessa järjestetään parisuhdetilaisuus johon pyydetään vieraileva puhuja. Lastenhoito järjestetään. Keväälle 2017 ei ole vielä sovittu parisuhdetilaisuutta.

Entä jo suhde on solmussa? Parisuhteen ja perheen kriiseihin apua tarjoaa oman seurakunnan papit, sekä Vaasan tai Seinäjoen perheasian neuvottelukeskukset. Perheneuvojat ottavat vastaan pariskuntia yhdessä tai yksittäin. Muistathan, että Perheasiain neuvottelukeskuksien palvelut ovat seurakunnan jäsenille maksuttomia.

Miehet Rajavuoressa