Miehet ja naiset

Seurakunnassa pidetään monenlaisia tilaisuuksia liittyen elämän eri tilanteisiin. Miesten ja naisten omissa tilaisuuksissa voi saada neuvoa, tietoa, tukea tai apua. Asiantuntijoita käytetään apuna.  Sydämellisesti tervetuloa!

Miehille

Miesten porukka järjestää miesten aamupaloja, retkiä, saunomista ja talkootoimintaa. Seuraa Kyrönmaa-lehden kirkollisia ilmoituksia ja näden sivujen tapahtuma-listauksia. Tule rohkeasti mukaan vaan. Seurakuntayhteys vahvistuu hyvässä ilmapiirissä. Yhteyshenkilö on Keijo Niemelä.

Nyt valitettavasti toiminta on TAUOLLA Koronavirusepidemian johdosta.

Miesten liikuntaryhmät:

TAUOLLA - Miesten jumppa jatkuu Syksyllä 2020 keskiviikkoisin Hoppiksella .

TAUOLLA - Miesten sähly jatkuu Syksyllä 2020 perjantaisin monitoimihallilla

Naisille

Naisten porukka järjestää naisten aamupala- tai iltatilaisuuksia muutaman kerran vuodessa. Tilaisuuksissa voi tavata tuttuja ja uusia naisia, sekä perehtyä kiinnostavaan aiheeseen joltakin elämän osa-alueelta, johon on pyydetty vierailijan alustus. Seurakuntayhteys vahvistuu hyvässä sisarellisessa ilmapiirissä. Tervetuloa nuoret ja varttuneemmat naiset!

toiminta on TAUOLLA 31.5. ASTI

tI 9.6. Klo 18 naisten retki Orisbergiin kesäkahvilaan. Ilmoittautumiset 5.6. mennessä. Tässä  varaus, jos epidemia jatkuu.

NORMITOIMINTA JATKUU SYKSYLLÄ

Pariskunnat, perheet:

lasta odottavia perheitä tuetaan perhevalmennuksessa yhteistyössä Laihian neuvolan kanssa.

La 15.8.2020 "Nuukat häät" Laihian kirkossa neljännen kerran. Tuemme avioliiton solmimista heloplla tavalla. tästä lisää myöhemmin. Ala miettiä avopuolisoosi kanssa vihille menemistä jo nyt!

Parisuhdeasioista voi jutella toimituskeskusteluissa tai ottamalla yhteyttä seurakunnan pappiin.  Sekä Vaasan, että Seinäjoen perheasian neuvottelukeskukset ottavat vastaan pariskuntia yhdessä tai yksittäin. Niiden palvelut ovat seurakunnan jäsenille maksuttomia. Tästä löydät linkit:  Vaasan tai Seinäjoen perheasian neuvottelukeskuksiin.

Miehet Rajavuoressa