Miehet ja naiset

Seurakunnassa pidetään monenlaisia tilaisuuksia liittyen elämän eri tilanteisiin. Miesten ja naisten omissa tilaisuuksissa voi saada neuvoa, tietoa, tukea tai apua. Asiantuntijoita käytetään apuna.  Sydämellisesti tervetuloa!

Miehille

Miesten porukka järjestää miesten aamupaloja, retkiä, saunomista ja talkootoimintaa. Seuraa Kyrönmaa-lehden kirkollisia ilmoituksia ja näden sivujen tapahtuma-listauksia. Tule rohkeasti mukaan vaan. Seurakuntayhteys vahvistuu hyvässä ilmapiirissä. Yhteyshenkilö on Keijo Niemelä.

Syksyn 2019 tilaisuuksista jäljellä on vielä:

7.12 Miesten aamupalatilaisuus seurakuntatalolla klo 8 alk aamupala ja klo 9 luento, jossa Olli Seppänen puhuu aiheesta: "Ratkaisevia käänteitä Suomen sodissa - sattumia vai ihmeitä?" Olli on Ilmavoimissa palvellut opistosihteeri, nykyään Kansan Raamattuseuran julistustyötnekijä.

Naisetkin saa tulla, koska syksyn naisten tilaisuuksista viimeisin (10.10) meni jo.

Miesten liikuntaryhmät:

Miesten jumppa jatkuu keskiviikkoisin Hoppiksella  klo 18-19. Vetäjänä Matti Kukkola.

Miesten sähly jatkuu perjantaisin monitoimihallilla klo 20-21.30. Vetäjänä Petri Siljander

Naisille

Naisten porukka järjestää naisten aamupala- tai iltatilaisuuksia muutaman kerran vuodessa. Tilaisuuksissa voi tavata tuttuja ja uusia naisia, sekä perehtyä kiinnostavaan aiheeseen joltakin elämän osa-alueelta, johon on pyydetty vierailijan alustus. Seurakuntayhteys vahvistuu hyvässä sisarellisessa ilmapiirissä. Tervetuloa nuoret ja varttuneemmat naiset!

Osallistutaan 7.12. miesten kanssa yhteiselle aamupalalle, jossa Olli Seppänen

Pariskunnille

Syksyn 2019 tilaisuutta ei ole. Kerran tai kaksi vuodessa järjestetään parisuhdetilaisuus johon pyydetään vieraileva puhuja. Lastenhoito järjestetään.

Alkuvuodesta 2020 lasta odottavia perheitä tuetaan perhevalmennuksessa yhteistyössä Laihian neuvolan kanssa.

Tulossa 2020 elokuulle "Nuukat häät" Laihian kirkossa neljännen kerran. Tuemme avioliiton solmimista heloplla tavalla. " tästä lisää myöhemmin. Ala miettiä avopuolisoosi kanssa vihille menemistä jo nyt!

Parisuhdeasioista voi jutella toimituskeskusteluissa tai ottamalla yhteyttä seurakunnan pappiin.  Sekä Vaasan, että Seinäjoen perheasian neuvottelukeskukset ottavat vastaan pariskuntia yhdessä tai yksittäin. Niiden palvelut ovat seurakunnan jäsenille maksuttomia. Tästä löydät linkit:  Vaasan tai Seinäjoen perheasian neuvottelukeskuksiin.

Miehet Rajavuoressa