KIRKKOKOLEHDIT LAIHIAN SEURAKUNNAN JUMALANPALVELUKSISSA 1.1.2019 - 30.6.2019

ti 1.1. Kiinan raamattutyöhön Suomen ev.lut. kirkon ja Kiinan kristillisen neuvoston vuonna 2000 solmitun yhteistyösopimuksen toteuttamiseksi Suomen Pipliaseuran kautta.

su 6.1. Vammaisten hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta.

su 13.1. Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden tavoittamiseksi ja osallistamiseksi seurakuntaan koulutusten ja tapahtumien avulla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta.

pe 18.1. Kristittyjen ykseyden rukouspäivänä Radio Dein Pohjanmaan työn tukemiseksi. Kristityt yhdessä ry:n kautta.

su 20.1. Kristittyjen yhteyden edistämiseen Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta.

su 27.1. Tammisunnuntaina kolehti Laihian sotaveteraaneille

su 3.2. Kynttilänpäivänä Yhteisvastuukeräykselle, joka toteutetaan teemalla: Yhdenvertainen oikeus koulutukseen.

su 10.2. Päihde- ja kriminaalityöhön eri järjestöille, Kirkkohallitus.

su 17.2. Lähetystyöntekijöiden kouluttamiseen ja lähettämiseen Aasiaan ja Afrikkaan sekä pakolaistyöhön Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

su 24.2. Raamattujen ja Uusien testamenttien painattamiseksi ja jakamiseksi koululaisille ja sotilaille sekä hotelleihin, vankiloihin ja sairaaloihin Suomessa ja Ukrainassa. Suomen Gideonit.

su 3.3. Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastolle, katastrofirahaston valmiuden ylläpitämiseksi.

su 10.3. Lapsi- ja perhetyöhön kotimaassa sekä Virossa Evankelisen lähetysyhdistyksen kautta. Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry.

su 17.3. Lasten ja nuorten koulutuksen tukemiseen syrjäytymisen ehkäisemiseksi eri välinein Lapuan hiippakunnassa. Kolehti kohdistuu suoraan seurakuntien toimintaan mm. työntekijöiden kouluttamisen välityksellä.

su 24.3. Herättäjä-Yhdistyksen kansainväliseen työhön käytettäväksi Senegalissa kirkon rakentamiseen Fatickissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimauttamiseen. Herättäjä-Yhdistys ry.

su 31.3. Kristittyjen vainojen uhreille erityisesti Kiinassa ja muualla maailmassa Marttyyrien ääni ry:n kautta.

su 7.4. Kirkon ulkosuomalaistyöhön, Kirkkohallitus

su 14.4. Syrjäytetyssä asemassa olevien hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta.

ma 15.4. Hiljaisen viikon maanantaina oman seurakunnan nimikkolähetille

ti 16.4. Hiljaisen viikon tiistaina oman seurakunnan lapsi- ja perhetyölle

ke 17.4. Hiljaisen viikon keskiviikkona oman seurakunnan nuorisotyölle

to 18.4. Kiirastorstai oman seurakunnan diakoniatyölle

pe 19.4. Pitkäperjantaina oman seurakunnan musiikkityölle

la 20.4. Pääsiäisyönä Laihian seurakunnan nuorisotyön kummikohteelle

su 21.4. Pääsiäispäivänä Lukutaitoa naisille Afrikassa –ohjelmaan Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa 16 vähemmistökielellä. Ohjelmasta hyötyvät naiset ja koulunkäyntinsä keskeyttäneet tytöt. Suomen Pipliaseura

ma 22.4. 2. pääsiäispäivänä. Ulkomailla vaikeuksiin joutuneiden maanmiestemme auttamiseksi Suomen Merimieskirkon kautta.

su 28.4. Inkerin kirkon tukemiseen Venäjällä Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta. Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry.

su 5.5. Toivoa naisille mediatyöhön Aasiassa, Lähi-idässä ja Itä-Euroopassa Medialähetys Sanansaattajien kautta.

su 12.5. Lapuan hiippakunnan kolehti Kirkkopäivien järjestämiseksi 17.-19.5.2019 Jyväskylässä, Kirkkopalvelut ry:n kautta.

su 19.5. Evankelioimistyöhön ja teologiseen koulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta.

su 26.5. Koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

to 30.5. Helatorstai. Taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta.

su 2.6. Kansan Raamattuseuran Suomessa tehtävälle evankelioimistyölle. Kansan Raamattuseuran Säätiö.

su 9.6. Helluntaina Kristillisten seurakuntien vahvistamiseen islamilaisessa maailmassa Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta.

su 16.6. Lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen Nuori kirkko ry:n kautta.

la 22.6. Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen, Kirkkohallitus

Su 23.6. Fulfuldenkielisiin radio-ohjelmiin Kamerunissa Medialähetys Sanansaattajien kautta. Medialähetys Sanansaattajat ry.

su 30.6. Naisten toimeentulon parantamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.