Kelloaskartelua

Kerhot lapsille ja aikuisille

Perhepiiri ja avoin päiväkerho ovat avoimia kaikille aikuisille ja lapsille. Niihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Perhepiiri on vauvojen ja pienten lasten, heidän vanhempiensa ja isovanhempiensa kohtauspaikka. Ohjelmassa on laulutuokio, vapaata leikkiä ja seurustelua sekä pientä tarjoilua vapaaehtoisella maksulla.

Avoimessa päiväkerhossa on aluksi hartaushetki ja sen jälkeen askartelua ja leikkiä sekä omien eväiden syöntiä. Aikuisille on kahvia ja teetä tarjolla vapaaehtoisella maksulla.

Perhepäivähoitajien kerhoon on tervetulleita perhepäivähoitajat hoitolapsineen. Kerho alkaa hartaushetkellä ja ohjelmassa on lisäksi askartelua ja leikkiä. Tarjolla on myös pientä välipalaa.

Ilmoittaudu kerhoon vuodelle 2020-2021.

Kevään 2020 kaikki kerhovideot.

Päiväkerhot

Päiväkerhossa lapsi kuulee rakastavasta Taivaan Isästä ja Jeesuksesta, oppii ryhmässä olemista, saa samanikäistä seuraa ja oppii monenlaisia taitoja.

3 - 5 -vuotiaille lapsille suunnatut päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa. Päiväkerhoryhmät kokoontuvat seurakuntatalolla, Jakkulan Nuorisoliiton yläkerrassa (Tampereentie 603), Hulmin koululla (Hulmintie 28), Jokikylän liikuntasalissa (Koulutie, Jukaja) sekä liikuntapainotteinen päiväkerho Hoppiksella (Pauhunevantie 9a).

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella ympäri vuoden, Paula Atilalta 044-477 7778.

-Tutustumiset kerhopisteissä viikolla 33: Tiistaina 11.8, kello 17-18 Jakkulassa ja Jokikylässä. Keskiviikkona 12.8, kello 17-18 seurakuntatalolla. Torstaina 13.8, kello 17-18 Hoppiksella.

-Päiväkerhot ja kirkko- sekä perhemuskarit alkavat viikolla 34, 17.8. Tervetuloa aloittamaan uutta kerhokautta!

Kesäkerho pienille koululaisille Hoppiksella

Kesäkerho tarjoaa turvallisen paikan ja mukavaa tekemistä pienille koululaisille, joiden vanhemmilla ei ole vielä kesäloma alkanut. Kerho kokoontuu Hoppiksella arkipäivisin 20.7-11.8. klo 9-16. Ohjelma on vapaamuotoista, seurakunnan omat lastenohjaajat toimivat kerhon ohjaajina. Koska keittomahdollisuutta ei ole, kerhossa ei tarjota ruokaa, vaan jokainen tuo omat eväät mukanaan. Eväät säilyvät jääkaapissa ja niitä voidaan lämmittää mikrolla.

Hinta on seurakunnan jäseniltä 15€/ vko, muilta 25€/ vko.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Paula Atilalta