Kelloaskartelua

Ajankohtaista: 

Onnellista uutta vuotta 2022!

Kerhot ja kirkkomuskari jatkuvat viikolla 3.
Koronarajoitusten vuoksi tammikuussa eivät kokoonnu perhepiiri, avoin päiväkerho, perhemuskari sekä perhepäivähoitajien ja -hoitolasten kerho.

9.1.2022 klo 16 on Vauva- ja taaperokirkko on katsottavissa vain seurakunnan YouTube-kanavan kautta koronapandemian vuoksi.

Vauva- ja taaperokirkko on viime vuonna kastettujen vauvojen oma kirkkohetki, jossa lauletaan ja leikitään. Leiki mukanamme!
Kirkkohetkeä ovat toteuttamassa Paula Atila, Jaana Vuorenmaa, Anne Visser-Keltto ja Valtteri Tuomisto. 
Kirkossa olevan kastepuun sydänlehdet lähetetään vauvaperheisiin vuoden mittaan onnittelukortin mukana kun vauva täyttää 1 vuoden.
Ensi vuonna vauva- ja taaperokirkko pidetään 8.1.2023 klo 16 mahdollisuuksien mukaan. Olet tervetullut silloin paikan päälle.

 

 

 

Perinteisten 3-5 vuotiaiden päiväkerhojen lisäksi seurakuntatalolla kokoontuu perhepiiri, avoin päiväkerho ja perhepäivähoitajien ja heidän hoitolastensa kerho. 


Lisäksi aloitamme uuden kerhon 1-luokkalaisille. Kerho kokoontuu seurakuntatalolla maanantai-iltapäivisin koulupäivän jälkeen. Lapsesi voi tulla kerhoon 12-16 välisenä aikana. Kerhossa tarjotaan välipala ja lapset saavat vaikuttaa kerhon sisältöön. 

Keväällä jatkamme perhemuskaria. Perhemuskariin voivat tulla 1-2 -vuotiaat lapset aikuisen kanssa. Ryhmään otetaan 10 lasta, jokaisella saa olla mukana yksi aikuinen. Ryhmä kokoontuu seurakuntatalon salissa. 

3-4 -vuotiaiden kirkkomuskaria pidetään viikoittain päiväkerhotilassa seurakuntatalolla. 

Eskarikerho kokoontuu keskiviikkoisin. Eskaripäivän jälkeen voit tuoda lapsesi seurakunnan kerhoon haluamaksesi ajaksi. Kerhossa tarjotaan välipala. Ohjelmassa on vapaata leikkiä, hiljentymistä, ulkoilua, askartelua ja mukavaa yhdessäoloa. 

Lastenohjaajan kotikäynnit toteutetaan torstaina aamupäivisin. Kotikäynnit tarkoittavat lastenohjaajan tekemää perhetyötä alle kouluikäisten lasten perheissä. Tarkoituksenamme on tarjota auttava käsipari, juttukaveri tai vaikkapa ulkoiluseuraa lapsiperheisiin. 
Kotikäynnit ovat maksuttomia ja yhden kotikäynnin kesto on 1-3 tuntia.  Voit varata kotikäynnin Paula Atilalta.  

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Paulaan!