Kelloaskartelua

Lapsille ja lapsiperheille

Ajankohtaista: 

Ilmoittaudu vuoden 2022-2023 kerhoihin ja muskareihin!

Perinteisten 3-5 vuotiaiden päiväkerhojen lisäksi seurakuntatalolla kokoontuu perhepiiri, avoin päiväkerho ja perhepäivähoitajien ja heidän hoitolastensa kerho. 

1-luokkalaisten kerho kokoontuu seurakuntatalolla maanantai-iltapäivisin koulupäivän jälkeen. Lapsesi voi tulla kerhoon 13-16 välisenä aikana. Kerhossa tarjotaan välipala ja lapset saavat vaikuttaa kerhon sisältöön. 

Perhemuskariin voivat tulla 1-2 -vuotiaat lapset aikuisen kanssa. Ryhmään otetaan 10 lasta, jokaisella saa olla mukana yksi aikuinen. Ryhmä kokoontuu seurakuntatalon salissa. 

3-4 -vuotiaiden kirkkomuskaria pidetään viikoittain päiväkerhotilassa seurakuntatalolla. 

Eskarikerho kokoontuu keskiviikkoisin. Eskaripäivän jälkeen voit tuoda lapsesi seurakunnan kerhoon haluamaksesi ajaksi. Kerhossa tarjotaan välipala. Ohjelmassa on vapaata leikkiä, hiljentymistä, ulkoilua, askartelua ja mukavaa yhdessäoloa. 

Lastenohjaajan kotikäynnit toteutetaan, miten perheen kanssa on sovittu. Kotikäynnit tarkoittavat lastenohjaajan tekemää perhetyötä alle kouluikäisten lasten perheissä. Tarkoituksenamme on tarjota auttava käsipari, juttukaveri tai vaikkapa ulkoiluseuraa lapsiperheisiin. 
Kotikäynnit ovat maksuttomia ja yhden kotikäynnin kesto on 1-3 tuntia.  Voit varata kotikäynnin Niina Hangasmaalta.  
 

Ensi vuonna vauva- ja taaperokirkko pidetään 8.1.2023 klo 16 mahdollisuuksien mukaan. Olet tervetullut silloin paikan päälle.

Ota yhteyttä

vs. kasvatuksen lähiesimies, lähetyssihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut
Kirkkotie 3
66400 Laihia
Kasvatuksen lähiesimies, lähetyssihteeri, virkavapaa 31.12.2022 saakka
Kirkkotie 3
66400 Laihia

Virkavapaalla 6.4.2022-31.12.2022