Perhepiirin kevätkirkkohetki

Kerhot lapsille ja aikuisille

Perhepiiri ja avoin päiväkerho ovat avoimia kaikille aikuisille ja lapsille. Niihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Perhepiiri on vauvojen ja pienten lasten, heidän vanhempiensa ja isovanhempiensa kohtauspaikka. Ohjelmassa on laulutuokio, vapaata leikkiä ja seurustelua sekä pientä tarjoilua vapaaehtoisella maksulla. Perhepiiri kokoontuu maanantaisin seurakuntatalolla klo 10-11.30.

Avoimessa päiväkerhossa on aluksi hartaushetki ja sen jälkeen askartelua ja leikkiä sekä omien eväiden syöntiä. Aikuisille on kahvia ja teetä tarjolla vapaaehtoisella maksulla. Avoin päiväkerho kokoontuu seurakuntatalolla tiistaisin klo 9.30-11.30.

Perhepäivähoitajien kerho kokoontuu seurakuntatalolla torstaisin klo 9.30-11.30. Sinne ovat tervetulleita perhepäivähoitajat hoitolapsineen. Kerho alkaa hartaushetkellä ja ohjelmassa on lisäksi askartelua ja leikkiä. Tarjolla on myös pientä välipalaa.

PÄIVÄKERHOT JA MUSKARIT ALKOIVAT VIIKOLLA 34. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat kerholaiset :)

Päiväkerhot

Päiväkerhossa lapsi kuulee rakastavasta Taivaan Isästä ja Jeesuksesta, oppii ryhmässä olemista, saa samanikäistä seuraa ja oppii monenlaisia taitoja.

3 - 5 -vuotiaille lapsille suunnatut päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa. Päiväkerhoryhmät kokoontuvat seurakuntatalolla, Jakkulan Nuorisoliiton yläkerrassa (Tampereentie 603), Hulmin koululla (Hulmintie 28) sekä liikuntapainotteinen päiväkerho Hoppiksella (Pauhunevantie 9a).

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella ympäri vuoden päiväkerhotyönohjaajalta, Paula Atilalta 044-477 7778.

Tervetuloa pyhäkoulu

Pyhäkoulussa lapsi saa turvallisessa ilmapiirissä ja yhdessä toisten lasten kanssa oppia elämän perusasioita; kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulussa eläydytään raamatunkertomuksiin kuuntelemalla, laulamalla, leikkimällä, tekemällä — yhdessä ihmettelemällä!

Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset aikuiset ohjaajat, ja pyhäkoulu on kaikille 3-12 -vuotiaille lapsille avoin ja ilmainen hetki.

Pyhäkoulu Pikkukirkossa (kirkon takana)

- sunnuntaisin klo 10.00-11.00, tai niin kauan kuin jumalanpalvelus kestää

Askartelutuokio päiväkerhossa.
Seurakuntatyön erityispalvelut