lapsia leikkimässä

Ajankohtaista

 

Kerhotoiminta on siirtynyt kesätauolle. Toimintamme palaa kesätauolta viikolla 34.

Siunattua ja aurinkoista kesää jokaiselle! 

 

Päiväkerhoihin, muskareihin, eskari- ja ekaluokkalaisten kerhoihin kaudelle 2023-2024 ilmoittautuminen on avoinna 31.5.saakka. Ilmoittaudu tästä

Kesäkerhoihin, jotka järjestetään Hoppiksella (Pauhunevantie 9) 6-8-vuotiaille 5-22.6.2023 ilmoittautuminen on avoinna 10.5. saakka. Ilmoittaudu tästä

 

Perinteisten 3-5 vuotiaiden päiväkerhojen lisäksi seurakuntatalolla kokoontuu perhepiiri, avoin päiväkerho ja perhepäivähoitajien ja heidän hoitolastensa kerho. Torstaisin Hoppiksella toiminnallinen perhekerho. 

 

Muuta toimintaamme: 

 

Pyhisparkki tarjoaa ilmaista lapsiparkin kaltaista lastenhoitoa tiistaisin. Pyhisparkki on suunnattu alle kouluikäisille lapsille, myös vauvat ja erityislapset ovat tervetulleita. Pyhisparkkia pidetään tiistaisin klo: 9-11 seurakuntatalon kerhotilassa. Ilmoittautuminen AINA edeltävänä päivänä viestillä/soittamalla numeroon 044 4777774. Jokainen Pyhisparkki rakentuu hieman eritavalla, huomioiden osallistuvien lasten iät ja kiinnostusten kohteet. Mukaan omat eväät ja varavaatteet. 

 

SRK Breikki on erityistä tukea tarvitsevien lasten ja heidän huoltajien kerho. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo: 17-19 seurakuntatalolla. 

SRK Breikkissä voi käydä viikoittain tai silloin, kun kalenteriin sopii. Breikissä ideana on tarjota lapsille mielekästä tekemistä ja vanhemmille pientä rentoutumishetkeä kahvin sekä pullan parissa. 

Aikuisten Breikki on erityislasten vanhemmille suunnattu keskusteluhetki Hoppiksella torstaisin klo: 16.30-18. Paikan päällä on kahvitarjoilu ja lastenhoito. 

 

Eskarikerho kokoontuu keskiviikkoisin. Eskaripäivän jälkeen voit tuoda lapsesi seurakunnan kerhoon haluamaksesi ajaksi. Kerhossa tarjotaan välipala. Ohjelmassa on vapaata leikkiä, hiljentymistä, ulkoilua, askartelua ja mukavaa yhdessäoloa. 

1-luokkalaisten kerho kokoontuu seurakuntatalolla maanantai-iltapäivisin koulupäivän jälkeen. Lapsesi voi tulla kerhoon 13-16 välisenä aikana. Kerhossa tarjotaan välipala ja lapset saavat vaikuttaa kerhon sisältöön. 

 

Perhemuskariin voivat tulla 1-2 -vuotiaat lapset aikuisen kanssa. Ryhmään otetaan 10 lasta, jokaisella saa olla mukana yksi aikuinen. Ryhmä kokoontuu seurakuntatalon salissa. 

3-4 -vuotiaiden kirkkomuskaria pidetään viikoittain päiväkerhotilassa seurakuntatalolla. 

 

Lastenohjaajan kotikäynnit toteutetaan, miten perheen kanssa on sovittu. Kotikäynnit tarkoittavat lastenohjaajan tekemää perhetyötä alle kouluikäisten lasten perheissä. Tarkoituksenamme on tarjota auttava käsipari, juttukaveri tai vaikkapa ulkoiluseuraa lapsiperheisiin. 
Kotikäynnit ovat maksuttomia ja yhden kotikäynnin kesto on 1-3 tuntia.  Voit varata kotikäynnin Johanna Rinkinevalta 044 4777778.
 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Kasvatuksen lähiesihenkilö, lähetyssihteeri
Kirkkotie 3
66400 Laihia
Lastenohjaaja
Kirkkotie 3
66400 Laihia

Päiväkerhotyö, Perhemuskarit, Perhepiiri, Srk Breikki, Pyhisparkki, Kirjepyhäkoulu