SYKSYN TOIMINTAA!

Kerhotoiminta alkaa viikolla 36 (3.9.). Syksyllä alkaa vain kaksi kerhoa, joiden tiedot alla. Kerhonohjaajien rekrytointi on avoinna. Mikäli sinua kiinnostaa kerhonohjaaminen, kerhon ohjaamisen voit aloittaa myös kesken kauden. Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavan linkin kautta https://www.laihianseurakunta.fi/tule-mukaan/nuorille/ilmoittautuminen-isoskoulutukseen-/-kerhonohjaajaksi.

TORSTAI

klo 18-19.30 Autorata-kerho aikuisille ja lapsille Hoppiksella. Kerhonohjaajat Anssi Saarela, Atte Hietalahti ja Tero Lahola

klo 19.30-20.30 Autorata-kerho kaiken ikäisille harrastajille Hoppiksella. Kerhonohjaajat Anssi Saarela, Atte Hietalahti ja Tero Lahola

Kerhotoiminta on kaikille avointa ja ilmaista. Ohjeet ilmoittautumisista tulee kerhotiedotteen mukana.

PSA
Tyttö-leirillä
Tunnelmia kesän tyttöleiriltä!

Torstain Tuokio-illat!

Tuokio-illat jatkuvat 6. syyskuuta seurakuntatalon kerhohuoneissa 2 ja 3 (käynti nuorisotoimiston ovesta).

Tuokiot ovat ohjattua oleilua ja tekemistä klo 17-19 Meijerin yläkerrassa aikuisen johdolla. Iltoihin ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla mukaan toimintaan silloin kun siltä tuntuu.

BIG NIGHT

MIKÄ? Alakouluikäisten JÄTTItapahtuma, jossa on Raamattu-opetusta, tehtävä-rasteja ja suuren suuri nyyttäripäytä.

KOSKA? Perjantaina 28.9.2018 klo 18-20.30.

MISSÄ? Seurakuntatalolla

MITÄ MUKAAN? Ilta on kaikille ilmainen, mutta jokainen osallistuja tuo mukananaan jotain herkkuja (esim. karkkipussin, viinirypäleitä) yhteiseen nyyttäripöytään. Huom! Pakkausten tulee olla suljettuja.

Tyttöleirin kynttilälyhdyt kappelissa.