Etsimme uutta to­i­mi­s­to­si­h­tee­riä

23.12.2018 17.04

Etsimämme henkilö tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hänellä on myönteinen ote työhön.  Toimistosihteerin tehtäviin kuuluvat mm. kirkkoherranviraston asiakaspalvelu, jäsenrekisterin hoito- ja kirjaustehtävät, virkatodistusten ja sukuselvitysten laadinta, kirkollisten toimitusten aika- ja tilavaraukset, sekä avioliiton esteiden tutkinta.  Seurakunta käyttää Katrina-resurssienhallintaohjelmaa. 

Pätevyysvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen koulutus tai tutkinto ja ammatillinen osaaminen ja alan useamman vuoden työkokemus. Tehtävässä edellytetään hyviä asiakaspalvelu- ja ATK-taitoja.  Eduksi luetaan työkokemus kirkkoherranvirastosta.  

Palkkaus määräytyy KirVesTes:in mukaisesti. 

Virkaan valitun tulee olla Suomen ev. lut. kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Hakemus tulee lähettää 13.1.2019 mennessä os. Laihian seurakunta, Laihiantie 29, 66400 LAIHIA tai sähköpostilla laihian.seurakunta@evl.fi merkinnällä "Hakemus toimistosihteerin määräaikaiseen virkasuhteeseen".

Hakua jatketaan tarvittaessa. Kyselyihin vastaavat kirkkoherra Marja-Liisa Mäki puh.044-477 7775 ja talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela puh. 044 477 7784. 

 

« Uutislistaukseen