IMG_0014_XL.jpg

Hautausmaan kesätyöpaikkojen hakuaika on alkanut

4.2.2020 08.50

Kesäksi töihin seurakunnan hautausmaalle

Hautausmaan kesätyöpaikkojen hakuaika on alkanut! Jos pidät ulkotyöstä, siedät sadetta, hellettä, itikoita sekä eron kännykästäsi työaikana, kannattaa lähettää kesätyöhakemus. Aiempi työkokemus ei ole välttämätön, mutta oikea asenne työntekoon on. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ulkotyöt, säällä kuin säällä. Hautausmaalla työskenteleviltä edellytetään hyvää käytöstä työympäristön ja haudoilla käyvien omaisten kunnioittamiseksi.

Hakuaikaa on 27.3.2020 saakka ja hakemuslomakkeen voit noutaa kirkkoherranvirastolta tai ladata sen PDF-tiedostona.

Täytetty hakemus tulee palauttaa määräaikaan mennessä seurakunnan kirkkoherranvirastoon osoitteeseen Laihiantie 29 tai jättää kirkkoherranviraston postilaatikkoon. Valituille ilmoitetaan 30.4.2020 mennessä. Kyselyihin vastaa seurakunnan talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, p. 044 477 7784.