Hautausmaan kesätyöpaikat ovat haettavissa

Hautausmaan kesätyöpaikkojen hakuaika on alkanut

3.2.2021 10.24

Kesäksi töihin seurakunnan hautausmaalle

Hautausmaan kesätyöpaikkojen hakuaika on alkanut! Jos pidät ulkotyöstä, siedät sadetta, hellettä, itikoita sekä eron kännykästäsi työaikana, kannattaa lähettää kesätyöhakemus. Aiempi työkokemus ei ole välttämätön, mutta oikea asenne työntekoon on. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ulkotyöt, säällä kuin säällä. Hautausmaalla työskenteleviltä edellytetään hyvää käytöstä työympäristön ja haudoilla käyvien omaisten kunnioittamiseksi.

Hakuaikaa on 19.3.2021 saakka ja hakemuslomakkeen voit ladata PDF-tiedostona.

Täytetty hakemus tulee palauttaa määräaikaan mennessä seurakuntatoimistoon osoitteeseen Laihiantie 29 tai jättää seurakuntatoimiston postilaatikkoon tai postittaa osoitteeseen Eija-Maria Tuomela / Laihian seurakunta, Laihiantie 29, 66400 Laihia. Valituille ilmoitetaan 30.4.2021 mennessä. Kyselyihin vastaa seurakunnan talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, p. 044 477 7784.