Laihian seurakunnassa on haettavana suntion paikka.

8.10.2021 17.54

Laihian seurakunnassa on haettavana suntion työsopimussuhteinen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Kelpoisuusehtona työhön on suntion ammattitutkinto tai riittävä käytännön kokemus suntion tehtävistä tai muu riittävä kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Tehtäviin sisältyvät suntion moninaiset työtehtävät hengellisissä tilaisuuksissa sekä seurakunnan kiinteistöjen hoitoon liittyvät tehtävät. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Vapaapäivät ovat arkipäivisin ja kerran kuussa viikonloppuvapaa. Oppisopimuskoulutus on myös mahdollinen.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, työhönsä sitoutunut ja joustava. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kirkollisen alan tuntemusta. tehtävään valittavan tulee olla evl-lut.kirkon konfirmoitu jäsen.

Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävä alkaa 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset osoitetaan Laihian seurakunnan kirkkoneuvostolle29.10.2021.klo 15.00 mennessä osoitteella Laihiantie 29, 66400 Laihia tai sähköpostilla sari.moilanen@evl.fi. Kyselyihin vastaa vs talouspäällikkö Sari Moilanen
p.044 477 7784.