Uutislistaukseen

Laihian seurakunnassa on haettavana emännän viransijaisuus ajalle 8.11. - 31.08.2023

8.10.2021 17.56

Tehtäviin kuuluu seurakuntatalon kahvituksista ja ruokailuista huolehtimista sekä yhteistyötä seurakuntalaisten ja eri työalojen kanssa. Työtä tehdään sekä muun keittiöhenkilökunnan kanssa yhdessä että itsenäisesti. Tehtäviin kuuluu myös siivousta. Kesällä työtä on myös seurakunnan leirikeskuksessa Vöyrillä. Tarjoamme mielenkiintoisia, vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä.

Tehtävässä vaaditaan joustavuutta, itsenäisyyttä, iloista palveluasennetta ja paineensietokykyä. Pätevyysvaatimuksena on alan ammatillinen koulutus tai tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja työkokemus sekä hygieniapassi. Palkkaus on KirVesTesin mukainen. Arvostamme käytännön kokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelu taitoja. Atk:n perushallinta katsotaan eduksi. Toimi edellyttää suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävään on 4 kuukauden koeaika.

Hakemukset toimitetaan vs. talouspäällikölle Sari Moilanen 25.10 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Laihiantie 29, 66400 LAIHIA tai sähköpostitse ansioluetteloineen  sari.moilanen@evl.fi.
Lisätietoja antaa vs. talouspäällikkö Sari Moilanen p.
  044–4777784. sari.moilanen@evl.fi.