Kerhot syksyllä 2021

Vapaita kerhopaikkoja voi kysyä nuorisotyönohjaaja Minna Koskelalta. Sähköinen ilmoittautuminen on päättynyt.

Kerhotoiminta on kaikille avointa ja ilmaista.

Kerhonohjaajina toimivat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret, autoratakerhossa aikuiset ohjaajat sekä osassa kerhossa nuorisotyönohjaaja.

KOKKIKERHO 4-6-luokkalaisille TILAA ON

Maanantaisin klo 17.15-18.45 seurakuntatalon kerhotiloissa. Ennakkoilmoittautuminen (max. 12 kerholaista)

KEPPIHEVOSKERHO 1-6-luokkalaisille TÄYNNÄ!

Maanantaisin klo 16.30-17.30 Hoppiksella. Ennakkoilmoittautuminen (max. 12 kerholaista)

LEIKKI- ja PELIKERHO 1-6-luokkalaisille TILAA ON

Maanantaisin klo 17.30-18.30 Hoppiksella. Ennakkoilmoittautuminen (max. 15 kerholaista)

SÄHLYKERHO 1-3-luokkalaisille TÄYNNÄ!

Tiistaisin klo 16.30-17.30 Hoppiksella. Ennakkoilmoittautuminen (max 15 kerholaista)

SÄHLYKERHO 3-4-luokkalaisille TILAA ON

Tiistaisin klo 17.30-19.00 Hoppiksella. Ennakkoilmoittautuminen (max 15 kerholaista)

ASKARTELU- ja LEFFAKERHO 1-6-luokkalaisille TÄYNNÄ!

Tiistaisin klo 17.00-18.00 (leffakertoina 17.00-18.30) seurakuntatalon kerhotiloissa. Ennakkoilmoittautuminen (max 12 kerholaista)

KOKKIKERHO 1-3-luokkalaisille TÄYNNÄ!

Keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 seurakuntatalon kerhotiloissa. Ennakkoilmoittautuminen (max 12 kerholaista)

TUOKIOILTA 1-6-luokkalaisille

Torstaisin klo 17.00-18.30 seurakuntatalon kerhotiloissa. Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätietoa Tuokioilloista.

AUTORATAKERHOT Hoppiksella (Alkavat viikolla 35!)

Ei ennakkoilmoittautumista.

LAPSI-VANHEMPIKERHO tostaisin klo 18.00-19.30

Voit lainata auton kerhosta tai ostaa oman auton kerhonohjaajilta.

HARRASTELIJAKERHO torstaisin klo 19.30-20.30

Jos sinulla on oma auto, niin voit osallistua myös tähän kerhoon.

Huomioitavaa:

Kerhoon ei saa tulla sairaana tai jos on lieviäkään oireita.
Kädet pestään huolella kerhoon tultaessa ja sieltä lähtiessä.
Yskitään erilliseen paperiin tai hihaan. Pestään kädet yskimisen jälkeen.
Puhelimia ei käytetä kerhon aikana, ellei kuulu suunniteltuun kerho-ohjelmaan.
Kokkikerhon aikana puhelimien käyttö täysin kielletty.
Kokkikerhoihin jokainen tuo oman esiliinan. Hiukset pidetään kiinni ja hiusten suojana oma huivi tms.

Sählykerhoihin mukaan oma juomapullo, sisäpelikengät ja omat suojalasit (ilman suojalaseja ei saa pelata). Mailoja löytyy Hoppikselta, mutta oma maila on suositeltava. Hoppiksen maalivahdin varusteita ei toistaiseksi käytetä. Maalivahdeilla oltava omat varusteet. Voidaan myös pelata ilman maalivahteja.

Muffinsit kuorrutteella ja suklaamunakoristeilla
Kokkikerhon leipomuksia