Kerhot 2022-2023

Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisesti. Autoratakerhoihin ei tarvitse ilmoittautua. Myös Tuokioiltaan voi tulla ilman ilmoittautumista. Jos kerhot ovat täynnä, varasijalle voi ilmoittautua laittamalla sähköpostia Minna Koskelalle etunimi.sukunimi@evl.fi.

Kerhoista saa lisätietoa nuorisotyönohjaaja MInna Koskelalta.

Kerhot alkavat viikolla 36.

Kerhoja pitävät koulutetut rippikoulun käyneet nuoret, autoratakerhossa aikuiset ohjaajat.
Kerhot ovat ilmaisia.

ASKARTELU- JA LEFFAKERHO 1-6-luokkalaisille

Maanantaisin klo 17.00-18.00 Seurakuntatalon kerhotiloissa. Kerran kuukaudessa on leffailta ja silloin kerho on 17.00-18.30.

KOKKIKERHO 3-6-luokkalaisille TÄYNNÄ

Klo 17.00-18.30 maanantaisin Seurakuntatalon kerhotiloissa. Päivä selviää viikolla 35. Oma huivi ja essu mukaan!

KOKKIKERHO 1-2-luokkalaisille TÄYNNÄ

Tiistaisin klo 17.00-18.30 Seurakuntatalon kerhotiloissa. Oma huivi ja essu mukaan!

SÄHLYKERHO 3-5-luokkalaisille

Maanantaisin klo 16.00-17.00 Hoppiksella. Oma juomapallo, sisäpelikengät ja suojalasit mukaan, oman mailan voi myös halutessaan ottaa mukaan.

SÄHLYKERHO 1-2-luokkalaisille

Tiistaisin klo 16.00-17.00 Hoppiksella. Oma juomapallo, sisäpelikengät ja suojalasit mukaan, oman mailan voi myös halutessaan ottaa mukaan.

HUOM! 6-luokkalaiset voivat osallistua nuorten Höntsä Hoppikseen tiistaisin klo 18.30-20.00 (ei ilmoittautumista)

LEIKKI- JA LIIKUNTAKERHO 1-6-luokkalaisille

Keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 Hoppiksella. Oma juomapullo mukaan.

LAPSIKUORO 6-12-vuotiaille

Torstaisin klo 16.00-16.40 Seurakuntatalon salissa. Aloitus jo 1.9.

TUOKIOILTA 1-6-luokkalaisille (ei ilmoittautumista)

Torstaisin klo 17.00-18.30 Seurakuntatalon kerhotiloissa Lisätietoja

AUTORATAKERHO LAPSI-AIKUINEN (ei ilmoittautumista)

Torstaisin klo 18.00-19.30 Hoppiksella.

Kerho tarkoitettu lapsille yhdessä aikusen kanssa. Kerhosta saa lainaan auton, ei tarvita omaa.

AUTORATAKERHO HARRASTAJAT (ei ilmoittautumista)

Torstaisin klo 19.30-20.30 Hoppiksella

Kerhoon voi tulla, jos sinulla on oma auto.

Huomioitavaa:

Kerhoihin vain terveenä.
Kädet pestään huolella kerhoon tultaessa ja sieltä lähtiessä.
Yskitään erilliseen paperiin tai hihaan. Pestään kädet yskimisen jälkeen.
Puhelimia ei käytetä kerhon aikana, ellei kuulu suunniteltuun kerho-ohjelmaan.
Kokkikerhoihin jokainen tuo oman esiliinan. Hiukset pidetään kiinni ja hiusten suojana oma huivi tms.

Sählykerhoihin mukaan oma juomapullo, sisäpelikengät ja omat suojalasit (ilman suojalaseja ei saa pelata). Mailoja löytyy Hoppikselta, mutta oma maila on suositeltava. Hoppiksen maalivahdin varusteita ei toistaiseksi käytetä. Maalivahdeilla oltava omat varusteet. Voidaan myös pelata ilman maalivahteja.

Muffinsit kuorrutteella ja suklaamunakoristeilla
Kokkikerhon leipomuksia