kanttori soittaa urkuja
Kanttori Johanna Ristolainen

Musiikki

Kirkkomusiikki on "soivaa sanaa" ja siten läsnä oleellisena osana jumalanpalveluksissa, muissa kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa.

Musiikkityö on yksi seurakunnan työaloista, joka toimii yhteistyössä seurakunnan muiden työalojen kanssa. Musiikkityö vastaa jumalanpalvelusten ja toimitusten musiikin lisäksi mm. musiikkikasvatuksesta, konserttien järjestämisestä ja kuorotyöstä.

Halleluja! Ylistäkää Jumalaa hänen pyhäkössään, ylistäkää häntä taivaan mahtavissa holveissa!
Ylistäkää häntä, hänen väkeviä tekojaan, ylistäkää häntä, hän on suuri!
Ylistäkää häntä raikuvin torvin, ylistäkää häntä harppua ja lyyraa soittaen!
Ylistäkää häntä tanssien ja rumpua lyöden, ylistäkää häntä luuttua ja huilua soittaen!
Ylistäkää häntä symbaalien helinällä, ylistäkää häntä riemukkain symbaalein!
Kaikki te, joissa on elämän henkäys, ylistäkää Herraa!

Psalmi 150.

Kuorot

Laihian seurakunnassa toimii kirkkokuoro, lapsikuoro ja lauluryhmä Vox Humana.
Kuorojen harjoitukset ovat torstaisin, pääsääntöisin srk-talon salissa ja esiintymiset jumalanpalveluksissa, sekä muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Lapsikuoro aloittaa syyskautensa to 20.8. klo 16-16.40
Vox Humana to 10.9. klo 14-15.30
Kirkkokuoro to 10.9. klo 18-19.30 seurakuntatalon salissa.

Jokaiseen kuoroon ovat uudet laulajat tervetulleita!

Mikäli haluat tuoda omat musiikilliset lahjasi seurakunnan yhteiseen käyttöön, mutta et oikein tiedä kuinka, niin tervetuloa ke 9.9. klo 18 seurakuntatalolle musiikilliseen ”Rekryiltaan”!
Olipa sitten kyseessä laulaminen tai soittaminen, niin ”kaikille paikkoja on”.
Yhdessä voimme ideoida mahdollisuuksia ja toteutustapoja, missä ja miten, haluatko laulaa kuorossa vai soittaa porukassa tai jopa olla musiikkiryhmän vetäjä. Nähdään syyskuussa!

Seurakuntatyön erityispalvelut
Laihiantie 29