Kirkkotie 3, 66400 Laihia

Seurakunnan uusi seurakuntatalo valmistuu ja otetaan käyttöön keväällä 2018. Rakennus on arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy:n suunnittelema. Rakennuksen paikalla sijaitsi aiemmin vanha seurakuntatalo. Uuden seurakuntatalon sähkösuunnittelijana on toiminut Avecon Oy Ab, LVIS-suunnittelijana Granlund Pohjanmaa Oy ja rakennesuunnittelijana Ramboll Finland Oy. Rakennuksen suunnittelussa ja rakennusvaiheessa yhteistyötä on tehty akustikko Juhani Ahvenvaaran kanssa, Akukon Oy:stä. Rakennuksen suunnittelun keskeisiä lähtökohtia ovat olleet maltillisuus ja monikäyttöisyys, sekä pitkäikäisyys.

Rakennukseen tulevat sali 120 hengelle, kahvio 80 hengelle, sekä kokoustila 20 hengelle. Tilat ovat yhdistettävissä ja erotettavissa toisistaan. Lisäksi rakennuksessa sijaitsee valmistuskeittiö, sakasti ja vainajien säilytystilat. Työhuoneita ja sosiaalitiloja rakennukseen tulee emännälle, kahdelle diakoniatyöntekijälle, kolmelle nuorisotyönohjaajalle sekä yhteinen työtila kolmelle lastenohjaajalle. Kerhotiloja rakennukseen valmistuu kolme, joista 2 on mahdollista yhdistää.

Tilavaraukset seurakunnan kirkkoherranvirastosta.

Parkkipaikkoja löytyy rakennuksen etuosasta. Kolmostien puoleisen parkkialueen kunnostus tapahtuu kevään ja kesän 2018 aikana.

Kirkkotie 3, 66400 Laihia

Perhepiiri